Skocz do zawartości
Forum Burgmania

POLECAM DOBRY SERWIS - SebBike

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Mogę polecić kolegom i koleżankom dobry serwis SebBike w Warszawie na ul. Modlińskiej 227F. Sam serwisuje od paru lat, firma rzetelna i uczciwa.Osobiście jestem bardzo zadowolony, jest to swój chłop. Tak jak my motocyklista i skuterowiec. Wiem na pewno że Klub Burgmania ma tam 10% zniżkę.

sebbike-300x300.jpg

Opublikowano

Przyłączam się do opinii Jaco na temat serwisu SebBike. Serwisuję tam swego SYM-a Joymaxa oraz motocykl i potwierdzam wysoką jakość świadczonych usług. Ważną rzeczą jest też duże doświadczenie w serwisowaniu i naprawie motocykli i skuterów posiadane przez właściciela Pana Sebastiana. To prawdziwy pasjonat jednośladów wkładający ich naprawę nie tylko wiedzę, ale również nieco serca. Nie mniej ważny jest również panujący w firmie mimo niewielkiej powierzchni ład i porządek. Pozdrawiam, Maro

Opublikowano

Ja mam w takim razie pytanie który serwis lepszy? bo na forum dwa serwisy na modlińskiej są polecane Sebbike(powyżej) oraz Brum serwis. Odległość między tymi serwisami to ok. 4km czyli praktycznie żadna. Może ktoś umie rzetelnie porównać te serwisy, bo właśnie zastanawiam się nad wyborem serwisu.

• Sympatycy
Opublikowano

To co się orientuje i słyszałem Brum serwis, to też dobra firma, ale nic więcej nie powiem bo nie korzystałem z ich usług.

Opublikowano

Ja korzystałem swego czasu z usług serwisowych w SebBike (przygotowanie skutera po kupnie do sezonu). Wszystko było zrobione poprawnie, żadnych wpadek.

Opublikowano

Ja czasem korzystam z Brum Serwisu i jest ok. Z poważniejszych rzeczy robiłem u nich uszczelkę pod głowicą (musieli poprawiać) i prądnicę. Miła obsługa, żadnych problemów, zawsze pomogą. Co do drugiego się nie wypowiem bo bliżej mam do tamtego a i połączenie MZA później lepsze jak trzeba sprzęcik zostawić. Ceny oba mają bardzo podobne z tego co widziałem.

Jeśli komuś zależy na czasie to raczej Brum Serwis - obsługa trzyosobowa, SebBike - 1 osoba.

• 1 rok później...
Opublikowano

A czy na zakup skutera u nich jest również 10% i ewentualny dalszy serwis rabaty się skumulują ? :P Dają 10% na serwis przy zakupie skutera u nich, a jeśli Burgmania daje 10 i zakup też 10 to będzie razem 20 :fireman2:

Opublikowano

Nie sądzę żeby się rabaty kumulowały. Ale zawsze możesz spróbować może się uda.