Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 Czy ma ktoś może do pożyczenia na tydzień ( 26.04 - 04.05 ) walizkę większą niż 48x70x27 ??????
Sympatycy pawel883 Opublikowano 31 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2014 Sprawdzę i zadzwonie.
Jaki 40 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ja mam dwie wielkie walizy po robocie zmierze i dam znać. ale są czarne
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 Jaki może być nawet różowa za pożyczenie walizy stawiam .... butelkę gruzińskiego wina
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 Asiu ale w takiej To całą winiarnię zmieścisz PS Jednak kobiety to zabierają tych klamotów Ja na 14 dni pakuję się do walizki 65x40x20
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 31 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 Oj faceci - przecież to ma być kosmetyczka !!!
Jaki 40 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 No już jestem walizki mają wymiary wys;82cm x szer.50 x gr.30 kółka i rączka też jest
GadekW Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ja mam takie same wymiary jak podałaś...jakby co to chętnie pożyczę. Za to czarna
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 Ewa dzięki za wsparcie, faceci to fcale nas nie rozumieją Artur - ja potrzebuję walizkę dla trzech osób - takie wariacje wyjazdowe Jaki, przyrównam "twoje" wymiary do walizki, którą mamy i jakby co to będę się do Ciebie uśmiechała o pożyczenie ale jakby ktoś "przelicytował" Jakiego to będę wdzięczna
Jaki 40 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ja mam 173 cm raczej nie wejdę no chyba , że się poskładam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 ja potrzebuję walizkę dla trzech osób - takie wariacje wyjazdowe No to ta ze zdjęcia będzie w sam raz Tam to i 5 osób się zmieści i kokosić się można
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jaki to ja poproszę tą walizkę, kiedy możesz mi ją pożyczyć ?
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2014 za pożyczenie walizy stawiam .... butelkę gruzińskiego wina Asia mam mnóstwo walizek w różnych wymiarach i kolorach, mogę pożyczyć. Jak chcesz to wpadnę wieczorem z walizami to sobie wybierzesz )
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ewa zapraszam ... co chcesz na kolację ? a na śniadanie ?
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Asiu, ja wymagająca nie jestem, skromna kolacja będzie wystarczająca. Podrzucę walizki i do domu. A na kolacje poproszę Przystawki zimne: Lwowska decha mięsiwa ( pieczona karkówka, majerankiem pachnąca, rolada z boczku, schab pieczony ze śliwką, chrzan, ćwikła, ogórki małosolne) Srebrzyste śledzie baraszkujące w trzech zalewach Królewskie pasztety z dziczyzny i kaczki wśród sosów staropolskich i marynat podane Decha serów owocami przybrana i kandyzowaną żurawiną Sałaty: Huculska sałatka z kozim serem Świeże sałaty z jurnym kapłonem Dodatki zimne Wiejski twaróg ze szczypiorem i rzodkiewką Pieczywo mieszane u was wypiekane, Chrzan, ćwikła, ogórki kiszone, marynaty domowe Zupy: Rosół z kołdunami Chłodnik litewski Barszcz czerwony z kołdunami Na zakwasie żytnim żur ugotowany z jajkiem i kiełbasą białą domową podany Danie główne Łosoś z grilla na maśle czosnkowym, ziołami doprawiony z ziemniakami opiekanymi i warzywami z pary podany Polędwiczki wieprzowe w leśnych grzybach z kopytkami i burakami zasmażanymi serwowane Wiejska kaczka pieczona z karmelizowanym jabłkiem i majerankiem, na sosie owocowym z modrą kapustą i ziemniakami opiekanymi podana Deser: Ciasta domowego wypieku (sernik, szarlotka, półkruchy placek), owocami sezonowymi obłożony Tort śmietanowy, owocami przybrany Napitki zimne: Soki owocowe, napoje gazowane, woda gazowana, niegazowana Napitki gorące: Kawa, herbata serwowane na życzenie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ewka rzeczywiście mało wymagajaca jesteś to zadzieram kiecę i lecę .... do garów na 19.00 będę gotowa
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To jesteśmy umówione Będę o 1900 01-04-2014
Sympatycy pawel883 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ło dziołcha gibej sie bo warzenia mosz w pierony,bier ta blondynka i przylatujcie do mie.Jakby ta tasza od Jakiego mała była to mom plała 3 na 6 metra bydzie gut.
Jaki 40 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ale na dwie kobity to chyba nie wiele no to bieremy kaszane i jadziem.
Sympatycy Anton Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zabieram do walizki mój smalec i chleb wiejski i dołączam. Chyba na 19:00 zdążę (?).
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2014 W garach wrze
Rekomendowane odpowiedzi