PAW_KOR Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Może zróbmy imprezkę po świętach np. W czasie majówki . Grill itd.
JAKUBKO Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 tak tylko co nie którzy w majówkę będą na majówce a komuś coś nie wypali i będzie musiał coś gdzieś, ja mam nadzieje że w piątek się widzimy z tego co wiem to jeszcze nie wszyscy się wpisali wjęc kroi się nie zła impra jajowa !holiday
Carl Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Krzysiu - szkoda, może następnym razem się uda... Bulba! Już jest dzisiaj, pobudka! ZAREZERWOWANE - spotykamy się więc w piątek o 19 tak jak napisane w pierwszym poście. Można przynieść dodatkowo napój i alkohol. Do zobaczenia!
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Paweł proszę Cię to jest temat Jajeczko łódzkie więc powstrzymaj się proszę od innych propozycji jeżeli nie masz ochoty w tym terminie spotkać się właśnie z tej okazji. Carl się dwoi i troi a Wy mu wsadzacie bezsensowne propozycje uszanujcie czyjś poświęcony czas.
PAW_KOR Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tak jest Szefie. Nie było tematu. Pozdrawiam All.
krzysiu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 pracuje nad tym aby podjechać do was na 15 min w powrotnej drodze z Poznania. Około 22-23
Sympatycy Volvo Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Krzysiu weź z sobą kierowce to będziesz miał okazje oblać z znajomymi nowy nabytek hi hi.
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Za 5h będzie się działo ,znów japa będzie się cieszyła.
Carl Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Już za 3 godzinki, Tomek mam coś dla Ciebie.
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Oj szkoda Karolku że mnie nie będzie bo chętnie odebrał bym to osobiście. Głupia sytuacja wyszedł mi nagły wyjazd służbowy .
Carl Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Już mógłbyś się lepiej postarać, "wyjazd służbowy" ha ha, chyba do Orient Expressu
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jak jesteście tacy dowcipni to powiem tak Karol odwołał imprezkę
Bulba Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Slyszalem ze odwolal zaraz po tym jak sie dowiedzial ze zamkneli knajpe
darek2505 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Prima aprilis był 1-IV Dajcie jakieś fotki z imprezki:-)
Bulba Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jaaaa..... p.........e i tak najlepszy byl "stolik w rogu"
świderek650 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Do której były tańce.............że tak zapytam
Sympatycy Volvo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 My już w domu cali i żywi,dzięki wszystkim za miłe spotkanko było super. Dawać foty Ciekawe kto ostatni zgasił światło i nie myślę tu o właścicielu lokalu.
ciesu Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Długo nie byliśmy ale i tak było SUPER!!! Pozdrawiamy balowiczów!!!
Julo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Impreza przednia, pycha jedzonko i jak zawsze swietny klimat. Dzieki wszystkim za wczorajsze jajeczko. (Carl super ta kapela "PIL", wczoraj przewertowalem you tube i dzis biegne do Media Markt. po plytke, wymiataja).
Sympatycy Volvo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Podejrzewam że nie wszyscy jeszcze doszli do siebie a może jeszcze idą.
Carl Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Żyjemy, samopoczucie ok, dzięki za jak zwykle dobrą zabawę. Kilka fotek, ci co byli niech wspominają, ci co nie byli niech żałują:
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dzięki wielkie za wspólną zabawę było jak zawsze czyli super dawajcie więcej fotek.
Rekomendowane odpowiedzi