Klubowicze Campto Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Szczerze powiedziawszy to też nie za bardzo widzę logo na plecach. Uważam, że co za dużo to niezdrowo. BTW: Samo logo jest ok i wielkie gratki za jego wykonanie.
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 OK, ale czy była by szansa na wyprodukowanie porządnej naszywki ?
Klama Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 No cóż, temat logAa na plecach do dogadania Jak go nie będzie to pewnie i polar będzie tańszy. Sugerowałem się kurtkami i kamizelkami klubów motocyklowych (pruszkowski Boruta czy siedlecki Free Moto Bikers) Pozdro!
Klubowicze PIN Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 W dniu 24.03.2014 o 12:23, Piootr napisał(a): OK, ale czy była by szansa na wyprodukowanie porządnej naszywki ? Tak, temat jest już w trakcie ustaleń. Proszę o cierpliwość. Na pierwszy ogień idą koszulki i ewentualne polary \ softshelle, (mamy już pierwszą wycenę, teraz czekamy na inne). Gdzie się da chcemy podjechać zobaczyć pomacać, co by mieć pewność co do jakości itp. później naszywki, nie odbiegające od klubowych, trzeci etap, czapeczki itp.
MoherMan Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Propozycja na Warszawę: Ubrania: http://sklep.tedmar....age=2&top=1652 +haft http://www.rotaks.pl...i_produkty.html jako niezależne produkty. W rotaksie robiłem kiedyś haft nie pamiętam cen; jak zwykle zależy to od wielkości, czasy realizacji około tygodnia... Ubrania, szukając oszczędności- hale chińskie w Wólce Kosowskiej, jakość, są lepsze i gorsze, cena to drugie.
koala Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 zaległości nadrobione, logo załączone wygląda super! dzięki PIN
Klubowicze PIN Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2014 No teraz jest kozacko pozdro
Sobier Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Bardzo dobra robota PIN. p.s. tylko coś nie mogę dodać na sygnaturke
Klubowicze PIN Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2014 W związku z licznymi pytaniami jak umieścić w sygnaturce. Wchodzimy na swój profil "Mój profil" Wybieramy (w prawym górnym rogu, na czarnym tle) "Edytuj mój profil" Wybierany po prawej stronie zakładkę "Zmień sygnaturkę" W polu edycji wybieramy ikonkę do wstawiania zdjęć "Image" i wklejamy link: https://lh3.googleus...Maz Fine v1.gif zapisać i gotowe
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Chodziło jakiś czas za mną zrobienie tej foty. Nie omieszkam tutaj zamieścić Taka mała dedykacja (jeszcze raz dzięki) dla Wszystkich, którzy pracowali nad logiem grupy.
Klubowicze PIN Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Piękno tego zdjęcia mnie przytłacza jeszcze jakby AN był troszkę bardziej en face mmmmm miodzio . Jesteś AS. ps. strasznie cieszy, że logo motywuje do robienia czegokolwiek (śliczne fotki, piny, naklejki, koszulki, naszywki itp.).
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Dawaj Artur tą fotę do konkursu.
Klubowicze PIN Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Jestem tego samego zdania ! Dawaj
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 W dniu 9.05.2014 o 07:41, pin napisał(a): Piękno tego zdjęcia mnie przytłacza jeszcze jakby AN był troszkę bardziej en face mmmmm miodzio . Jesteś AS. ps. strasznie cieszy, że logo motywuje do robienia czegokolwiek (śliczne fotki, piny, naklejki, koszulki, naszywki itp.). ..czy kolega za bardzo ode mnie nie wymaga to pierwsze mi osobiście się bardziej podoba.
JarekK3 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Witam wszystkich, mam pytanko, czy organizujecie jakieś wspólne przejażdzki po Warszawie i okolicach ? Jestem nowym posiadaczem maxiskutera i trochę już mi się nudzi jeżdzenie samemu
Sympatycy irasko Opublikowano 9 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2014 Miło że dołączyłeś do nas. Już dzisiaj możesz pojeżdzić. Zbiórka o 20:00 poc Caffe 66 przy Prymasa Tysiąclecia 74. Pojedziesz wtedy z nami ba odblaskową paradę. A tak na marginesie to musisz na przyszłość wybierać właściwe wątki. Szukaj w regionalnych i mazowieckie.
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 W dniu 9.05.2014 o 07:45, Wrzonio napisał(a): Dawaj Artur tą fotę do konkursu. W dniu 9.05.2014 o 07:47, pin napisał(a): Jestem tego samego zdania ! Dawaj Z całą skromnością - jak to będzie wyglądało? Wygrałem edycję kwietnia, otworzyłem edycję maja i zapodam fotkę do konkursu, no nie wiem...?
JuStA Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Arturas Twoja skromność jest bezcenna, ale nie opieraj się Zdjęcie jest super i takie w klimacie Grupy Mazowieckiej
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2014 Piękna fota Arturas. Śmiało dawaj na konkurs.
Sympatycy irasko Opublikowano 9 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2014 Ja proponuję to zdjęcie jako 13 fotkę tzw. stronę tytułową do kalendarza.
Klubowicze PIN Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 W dniu 9.05.2014 o 07:51, JarekK3 napisał(a): mam pytanko, czy organizujecie jakieś wspólne przejażdzki po Warszawie i okolicach ? Jestem nowym posiadaczem maxiskutera i trochę już mi się nudzi jeżdzenie samemu No ba, pewnie luknij tutaj: http://www.forum.burgmania.net/topic/7021-nowe-miejsce-spotkan-burgmanii/page__st__3880 i tu http://www.forum.burgmania.net/topic/9698-a-moze-wypad-w-weekend/page__st__880 i tu dla "powolniaków" http://www.forum.burgmania.net/topic/17831-rwbn-czyli-rolling-warsaw-by-night/page__st__620 Artur no normalnie że co dawaj, najwyżej nie wygrasz . Ta druga fota też śliczna.
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Mamy utalentowanego fotografa - dokumentalistę. Super, Artur nie daj się dłużej prosić. Fota na konkurs ! Mój głos można już doliczyć.
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 W dniu 9.05.2014 o 07:41, pin napisał(a): Piękno tego zdjęcia mnie przytłacza ps. strasznie cieszy, że logo motywuje do robienia czegokolwiek (śliczne fotki, piny, naklejki, koszulki, naszywki itp.). W dniu 9.05.2014 o 07:45, Wrzonio napisał(a): Dawaj Artur tą fotę do konkursu. W dniu 9.05.2014 o 07:47, pin napisał(a): Jestem tego samego zdania ! Dawaj W dniu 9.05.2014 o 08:12, JuStA napisał(a): .Arturas Twoja skromność jest bezcenna, nie opieraj się W dniu 9.05.2014 o 08:17, Worlan napisał(a): Piękna fota Arturas. Śmiało dawaj na konkurs. W dniu 9.05.2014 o 08:21, irasko napisał(a): Ja proponuję to zdjęcie jako 13 fotkę tzw. stronę tytułową do kalendarza. W dniu 9.05.2014 o 13:03, Piootr napisał(a): ....Artur nie daj się dłużej prosić. Fota na konkurs ! Mój głos można już doliczyć. ... o kurcze aż się czerwienię DZIĘKUJĘ - dajecie mi niesamowitą motywację do FOTOdziałań (miałem już wypalenie FOTO zawodowe ) , ale WSPARCIE WRZUCAM foto do konkursu chociaż (...) chyba niektórzy mnie nie polubią jakbym znów miał najwięcej głosów. Teraz będę musiał zmienić sygnaturkę z ..lubię kiedy się zieleni, na: kręci mnie sentymentalna jazda po mieście...
wize60 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 ArturAS nie wiem czy pamiętasz ale jak zobaczyłem twoje zdjęcia na forum (a troche czasu minęło) zadałem pytanie z jakiego aparatu były robione porażały mnie. A miałem trochę kontaktu z fotografią dletego pełen szacun dla Ciebie. Jak możesz kontynułuj swoją pasję ... A jak się znudziłeś to rób to dla nas.DZIĘKUJEMY.
Maruda Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 https://lh3.googleus...Maz Fine v1.gif
Rekomendowane odpowiedzi