darecki2059 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Widać że jest bardzo wygodna pozycja do siedzenia.
Lucjan73 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Wszystko zależy gdzie marketnigowcy z Hondy umieszczą ten model w cenniku. Integra równie dobrze mogła zostać zaprezentowana jako motocykl z innego typu skrzynią biegów ale ktoś postanowił ją umieścić w dziale "skuter" i tak została.
Bobas Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Ja również nie widzę tu podobieństwa do skutera. To jakby motocykl z Gwiezdnych Wojen w automacie. Osobiście nie wróżę mu sukcesu sprzedażowego w naszym kraju.
Sympatycy irasko Opublikowano 4 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2014 Jakoś nie przemawia do mnie ta nowa linia. Chociaż w jeździe może być super. Klient zweryfikuje to szybko.
Geni Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 245kg, 54 konie mechaniczne i wszystkie uliczne dziury w nerkach. Wyglądu nie komentuję, ale funkcjonalność schowków dostępnych jedynie po zejściu z tego "cuda" jest trochę wątpliwa.
maro99 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Honda umieściła ten model w klasie Custom. Przy cenie 46900 zł pozostanie więc chyba jako ciekawostka w salonach. Chyba, że znacząco obniżą cenę. Pozdrawiam, Maro
marek_m Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Jak się sprzedaje 15 milionów jednośladów rocznie, można sobie od czasu do czasu pozwolić na projekt niszowy: Valkyrie Rune, DN-01, teraz NM4-01. Innymi słowy, nie pierwszy i zapewne nie ostatni "dziwak" w stajni Hondy
marek_m Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Opublikowano 19 Maja 2014 Europejska premiera na targach ComicCon w Londynie
RONIN Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 W Polsce też już o tym piszą http://motocykle.onet.pl/aktualnosci/nowa-honda-zostanie-pokazana-w-londynie/xd2yd
padre Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Mnie tam się podoba:) Minusem tylko dla mnie jest szerokość przodu...
RONIN Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Wreszcie będzie i u nas http://m.onet.pl/moto/motocykle,51el2
Nurider Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 On już w ofercie w Polsce ale cena.... http://motocykle.honda.pl/pl/motocykle/modele/custom/nm4-vultus.html
Biolog Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ja w 100% zgadzam sie z m@rkizem. dn-01 z nowymi plastikami jak nic;) obobas tez ma racje- ten tlumik to jakas pomylka!! Juz ten z dn-a mogli zostawic - bo oryginal jest bardzo fajny. Caly czas jestem w posiadaniu DN'a i mimo ze to pojazd bardzo niszowy wlasnie dlatego sie ciesze;) wiem ze pare latek to bedzie fajny rodzynek:) Jezdze nim raczej tylko w weekendy i na trasy...do codziennej eksploatacji sie raczej nie sprawdza.Mysle ze podobnie bedzie z tym modelem.super wygladaj lusterka-ale zapomnij o przeciskaniu sie w korkach;) Oj, jak to się nie sprawdza w codziennej eksploatacji... jako szczęśliwa użytkowniczka dn-ki pozwolę sobie zaprotestować... Co do vultusa, to moim zdaniem skiepścili z tym łańcuchem... I mimo wszystko dn-ka ładniejsza
Akar_Zaephyr Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Mnie się podoba aczkolwiek przód naprawdę sprawia wrażenie ogromnego. W korkach ulicznych mogłoby to być problemem ale bez oceny "na żywo" trudno cokolwiek wnioskować. Mała dygresja: tak jak DN-01, tak i MN4-01 ma piękny, areodynamiczny kształt... dopóki się na niej nie usiądzie. Wtedy kierowca zdaje się wszystko burzyć. Zabawne...
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 16 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2014 Silnik ten sam co w Integrze i pewnie praca podobna... Więc kompletnie nie dla mnie, choć design ciekawy...
RONIN Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Dzisiaj w Łodzi na Rzgowskiej minęła mnie czarna sztuka. Niestety nie było jak zawrócić żeby pogadać z kierownikiem.
filipmr Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Faktycznie był w łodzi 18 września tankował paliwo na stacji BP zajechał na al.Jana Pawła na przeciwko Real po godz 11 biały kask ,czarna skóra...Batmobil rzucał się w oczy widziałem biker zatankował i grzebał coś w komputerze ale jak jest z naszego miasta to wpadnie w oko nie codziennie widzi się taką sztukę ....pokaz siły designu hondy bo technika znana ....potencjalnie kilka sztuk sprzedali dla bikerów którzy chcą być orginalni w prasie motocyklowej były reklamy może kilku się skusiło
Akar_Zaephyr Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Mnie też bardzo się podoba i chętnie bym Vultusa łyknął jako drugi pojazd na lans, albo dalsze wycieczki. Ale tylko w takiej wersji: W USA można zamówić te zabudowane kufry boczne w opcji, w Polsce nie bardzo. Być może diler byłby w stanie sprowadzić takie od kolegów z USA. Moim zdaniem, tylko z tymi kuframi wizualnie tył jest wyważony z przodem.
radi Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Fajnie wygląda , ciekawy jestem ile te kufry kosztują . Znając polskie ceny do jak za złoto :-)))
Rekomendowane odpowiedzi