Norbert Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 dzisiaj do kompletu uzupełniłem oklejanie kasku o szarą grafikę
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nie jestem wielkim fanem tego typu naklejek ale Twój projekt i wykonanie wyszły bardzo fajnie. An 650 stał się bardziej sportowy Apropos sportowej optyki...ciekawie prezentuję się też An w malowaniu GSXR
Norbert Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Mariusz nawet na naszym podwórku jest taki okaz http://allegro.pl/suzuki-burgman-400-2006r-lakier-gsxr-i4159690678.html
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 no raczej:), a focie pstryknę i zamieszczę później dla potomnych Update: No więc zamieszczam focie kozy Projekt wstępny wyglądał tak : a wykonanie z modyfikacjami grafiki tak: (użyczyłem zdjęcia autorstwa ArturAS-a z ostatniego spotu C66) Pozwoliłem sobie nanieść małą korektę w związku z brakiem konsekwencji. Na projekcie było bez przeplotu w oryginale jest ale tylko z tyłu. Fajnie że nasze skutery różnią się indywidualnym wyglądem. i teraz jest OK :-)
Norbert Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 Patryk, podoba mi się. Pasy na przodzie powstały na początku, potem spontanicznie zrobiłem przejście na tyle, dlatego jest taki wzór. myslę , że teraz już tak zostrwię, ale na nowy sezon i tak zrobię nową wyklejankę
marycha Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Dnia 19.03.2014 o 11:03, Norbert napisał: chyba wiem o jakim zestawie mówisz: Nie do końca mi się podoba. Wole coś bardziej dyskretnego , bez napisów i udziwnień. a gdzie można takie naklejki nabyć?
Burgerman Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Chyba widziałem je na jebeju
Rekomendowane odpowiedzi