koksukowal7 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Witam. Potrzebuje kupić rolki i ślizgi do x9. Chciałbym mieć z mallosi. Na allegro nie widzę. Czy są jakieś sprawdzone strony gdzie kupie te części?
mkapilkr Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 ja do burgmana kupuje w mieloch motocykle I w sumie POLECAM
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2014 Do Piaggio mogę polecić sklep RoBoGo... Znajdziesz adres w google. Kupowałem tam trochę plastików do X8 i linkę prędkościomierza i ceny były akceptowalne, a wszystko oryginalne. Facet podaje nawet telefon do niego i można o wszystko zapytać. Czas oczekiwania na części, których nie ma na na miejscu, to około tydzień, do dziesięciu dni...
Piterson Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Witam, nie za bardzo orientuję się w tym forum, dlatego zapytam tutaj. Wczoraj przeglądałem mocowanie szyby w moim skuterku, i stwierdziłem że gumki mocujące szybę są zniszczone, czy można gdzieś dokupić ORYGINALNE, nie jakieś zamienniki z allegro ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2014 czy można gdzieś dokupić ORYGINALNE, nie jakieś zamienniki z allegro ? No pewnie że można. W serwisie.
koksukowal7 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 Mogli byście podać jeszcze troche tych stron. Bo na żadnej z nich niema tego co potrzebuje. Chyba że źle patrze Rolki do x9 mają wymiary 19/17? Tylko chce 6,5g.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2014 ja do burgmana kupuje w mieloch motocykle I w sumie POLECAM Tu kolega podał ci gdzie kupować. Wystarczy poszukać. A każdy chce bez wysiłku , co za czasy TU masz stronę , zadzwoń i pogadaj
koksukowal7 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 Dzięki nie znalazłem bo wpisywałem 6,5g. A jest różnica między 6,5 a 6,6g.
Martinus Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam http://www.motorus.pl/ Mogę polecić ten sklep, właściciel bardzo chce pomóc klientom i nie odsyła gdzie do serwisu jak u innych mi się zdarzyło. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi