DarekW-wa735 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 np tutaj http://allegro.pl/os...4814451528.html Dzięki za podpowiedź.Lecz niestety, jak już mam być tak BARDZO przepisowy,to zaróweczki te nie mają homologacji w EUROPIE.
BOCIAN 16V Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dorzucę coś od siebie. Wcześniej pisał Lucjan73 o BMW,ale niestety w skuterach tej marki nie ma Xsenonu,a szkoda. Ja chciałem taki założyć ,ale trzeba mieć samopoziomowanie i spryskiwacz oraz soczewkę.Jak się założy tak bez niczego,to wcześniej czy później Policja zatrzyma dowód,a potem przegląd jeszce trza zapłacić na stacji diagnostycznej... Stwierdziłem,że XSENON to fajna sprawa,ale więcej z tego problemów niż to warte. Rozwiązałem to w inny sposób. Kupiłem żarówki(mam u siebie)H7 Osram UNLIMITED NIGHT BREAKER. Po założeniu do moich lamp, które są bez soczewki naprawdę światło jest mocne i dużo więcej widać ,a moc żarówek jest taka sama jak oryginalnych co miałem poprzednio. polecam,sprubójcie,bo u mnie działa. Te na pewno mają homologacje,bo zakładam je do samochodów klientów i świecą rewelacyjnie.
Sympatycy orzeł Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mam zamontowane xenony w hondzie już 4lata , Jak narazie dowodu nie zabrali a kontrole bywały.
Rekomendowane odpowiedzi