wize60 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Do tych pięciu dołożyłem jeszcze 2 , to już starczy. Ale jak jestem głodny niestety nie usnę a maciek rośnie .Trzeba trochę przybastować.
Frankie Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Potwierdzam że założenie było słuszne tylko 2 pączki
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 27 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2014 Teraz dopiero zjadłem 2szt więcej nie mam bo wcześniej był u mnie Volvo.
szczepanj23 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Rano do kawy 2 szt.1 szt służbowy w pracy ( od firmy ) i po pracy wciąłem 3 szt= 6 szt. ps ten w firmie był malutki
Filippo73 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Ale mi smaka narobiliście. Wczoraj 4 i jeden, zaraz, do herbatki.
MRobs Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Moje zapiski z wczoraj: 5 w fabryce i później 1+1/4 po powrocie do domu (młody zjadł 3/4 i ktoś musiał dokończyć ). A w sobotę będziemy jeszcze smażyć całą górę pączków
Rafi Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Po raz pierwszy, po wielu latach, zasmakowałem w służbowych pączkach. A że siedziałem długo po godzinach i mnóstwo ich zostało to tak dojadałem. Gdy wreszcie wróciłem do domciu i poczułem się niezaspecjalnie to policzyłem... i wyszło mi okrągłe 10 pączusiów przez cały dzień. Tak się zasłodziłem, że nie mogłem w ogóle pozbyć się smaku słodkości. Aby go przełamać w ruch poszły korniszony i kiszona kapusta... Co ja się odchorowałem ten tegoroczny TŁUSTY CZWARTEK !!! Powiem enigmatycznie, że noc z głowy... ;-(
Rekomendowane odpowiedzi