dan75 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 witam Szacowne Grono po długiej nieobecnosci czas ponownie zawitac na forum mam pytanie do Was jaka róznica jest miedzy burgmanem k7 a k9 poj.400cm3 ( nie chodzi mi tu o kolorystyke ale bardziej o kwestie mechaniczną ,ew co ulepszono wzgledem drugiego) oraz jaka roznica jest miedzy wersja amerykanska a wersja francuską i która waszym zdaniem ,jesli ma to jakies znaczenie jest mniej psująca się. Zaznaczam dla dokladnosci ze amerykanska jest wersja k7 a francuska k9. prosze o wasze opinie pozdrawiam
chudzielec Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Na pewno będziesz miał w wersji US przebieg i spalanie pokazywane w milach i galonach.
naviliss Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 K7 jest pierwszym modelem Burgmana 400 któremu wyeliminowano "pobór oleju" , wracając do porównania niektóre egzemplarze bodajże miały fabryczny problem ze sprzęgłem. Co innych różnic to nie wiem, bo narazie na stadium K3 jestem i na razie niewiele się interesowałem.
Sympatycy irasko Opublikowano 26 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2014 K7 już miały wymieniane sprzęgła na 5-szczękowe, a jeśli chodzi o produkcję to ja na przykład mam "Made in Japan" i tu może być różnica - w jakości.
Skała Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Mam amerykańską K7 i oprócz wyświetlania w milach i galonach nie różni się nic od wersji europejskiej.
Frankie Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Mam amerykańską K7 i oprócz wyświetlania w milach i galonach nie różni się nic od wersji europejskiej. No i po za lampa przednią?
Rekomendowane odpowiedzi