boobaz Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam, w związku z pięknym słońcem za oknem, zapewne nie tylko ja rozpocząłem sezon. Jako że słońce świeci pięknie ale temperatura nie jest jeszcze wysoka, coraz bardziej nurtuje mnie kwestia motokoca, jako alternatywy do spodni ocieplanych. Zatem tak jak w temacie piszę, o poradę proszę w temacie internetowego sklepu z akcesoriami do moto, najlepiej włoskiego, ale może też być niemiecki. Czy ktoś robił zakupy ostatnio i mógłby coś polecić? Ja osobiście pisałem do kilku sklepów włoskich maile kilka dni temu, z zapytaniem o możliwość wysyłki do PL, ale jak narazie bez odpowiedzi. Pozdrawiam
stator Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Motokocyk fajna sprawa. Ja jeżdżę od samego początku, kupiony w serwisie aukcyjnym. Sprawdza się super i wzbudza zainteresowanie wśród kierowców 4oo.\ Myślisz, ze sprowadzony będzie dużo tańszy? Mój pochodzi z firmy Bagster, może do nich uderzyć. Choć mają chyba słabe materiały, bo ten mój jest STRASZNIE wypłowiały, jakby 300 lat stał na słońcu.
j.junior Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam, w związku z pięknym słońcem za oknem, zapewne nie tylko ja rozpocząłem sezon. Jako że słońce świeci pięknie ale temperatura nie jest jeszcze wysoka, coraz bardziej nurtuje mnie kwestia motokoca, jako alternatywy do spodni ocieplanych. Zatem tak jak w temacie piszę, o poradę proszę w temacie internetowego sklepu z akcesoriami do moto, najlepiej włoskiego, ale może też być niemiecki. Czy ktoś robił zakupy ostatnio i mógłby coś polecić? Ja osobiście pisałem do kilku sklepów włoskich maile kilka dni temu, z zapytaniem o możliwość wysyłki do PL, ale jak narazie bez odpowiedzi. Pozdrawiam Napisałeś kilka dni Oni potrzebują minimum 2 tygodni i to pod warunkiem że kumają english
Lucjan73 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zapytaj tu: http://motokoce.pl/ firma zaprzyjaźniona z Burgmanią. W Rogoźnie robili prezentacje produktów.
KOT66 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 kupowalem cos tam tu i sie nie zawiodlem http://www.easyparts.nl/ pozdrawiam
boobaz Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Mały update. Koc zostanie osobiście kupiony w Italii przez moją Teściową. Znalazłem natomiast fajny sklep gdzie zaopatrzyłem się w kompletny wydech LeoVince 4Road za 240 Euro razem z przesyłką do Pl. Jakby ktoś reflektował to mają też GranTurismo za 250Euro z przesyłką. Ceny dotyczą Burgmana 400 K9 ale mają też inne. www.racingonestore.com Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi