Sympatycy Volvo Opublikowano 25 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2014 49 pkt to i tak mieszczę się w normie. Punkcik do punkcika i całkiem ładna sumka uzbierana.
Klubowicze Roni Opublikowano 25 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 39, ale to nie znaczy że jestem aniołkiem
Lion Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 U mnie 45 nie jest źle, mogło być gorzej.
didi Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 38 nigdy nie staram się kogoś "uczyć" ale trąbia jak ktoś ewidentnie łamie przepisy grzech główny - prędkość
Rafi Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 To jest nas już trzech w kategorii "49-64 – Twój poziom agresji jest sporo wyższy od przeciętnego. W sytuacjach stresowych nie potrafisz się opanować. Bardzo łatwo wyprowadzić cię z równowagi. Ale daleko ci do furiata." Pociesza mnie ostatnie stwierdzenie. Fakt, nie uważam się za furiata, lecz... No właśnie. Tak naprawdę pokrywa się to z moimi odczuciami, więc test pomimo że łatwy i krótki jest dość rzetelny. Tak sądzę. Wszyscy znajomi i przyjaciele twierdzę, że to dobrze, iż jakiś czas temu przesiałem się ze ściga na SCOOTER ;-D Mój wynik to 53. Liczone uczciwie. Tak się zastanawiam, jak reszta to robi? Siła spokoju... nic tylko pozazdrościć i się uczyć.
Klubowicze pgizi Opublikowano 25 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 37 - z ręką na sercu. Sam sobie dałbym więcej...
Klubowicze Trebor Opublikowano 25 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 35 - niespotykanie spokojny człowiek ?
GadekW Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 53...chyba muszę nad sobą popracować widząc Wasze wyniki. Na szczęście nie jestem "mistż"
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 Wcale się nie wstydzę 34 - mam już swoje lata i mi to .......... Mimo wszystko sprawdzę dokładniej co mi lekarze wypisują na receptach.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 25 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 U mnie 42 ale to przyszło z wiekiem,pozatym przestało mi się śpieszyć.
kmodzele Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja mam 41. Miałem nadzieję, że jestem grzeczniejszy. Ale jak mnie wyprzedza droższe auto..... !@#$%^! :-D Trzeba by spasować punkty vs wiek kierowcy. Zdaje się, że z wiekiem wskaźnik spada (żeby nie powiedzieć "opada"... :-D )
marecki Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 37 - i jestem zdziwiony swoim spokojem
Shinji Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Chyba kierowcy Integry maja takie same wyniki - cha cha cha . Takze 42 ! Jadac Integra jest luz
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 25 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 Kmodzele z wiekiem nic nie opada widząc lepszą furę bo taką już masz,ale o tym przekonasz się dopiero za jakiś czas
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 no pięknie ! ja nie wiem jak Wam powychodziło tak mało ... bo ja uzbierałam 64 ... kurcze a ja przecież taka spokojna jestem !!!!! .... a że mnie denerwuje jak jakiś mięśniak mnie wyprzedza na podwójnej ciągłej ? albo, że pokazałam środkowy palec kierowcy, który zatrąbił na moją córeczkę jak jej silnik zgasł przy ruszaniu ze świateł .... to od razu "poziom agresji wyższy od przeciętnego" ??? .... no ale do furiatki mi dalekooooo
Mikołaj Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 45 czyli ze niby średnio spokojny jestem. Hm, pewne rzeczy kompletnie mnie nie drażnią, mogę jechać np jako pasażer z powolnym kierowcą cały dzień i kompletnie mi to nie przeszkadza, nie biję żadnych rekordów przejazdu, w trasie zawsze robię regularne postoje itp Ale z drugiej strony, krew mnie zalewa gdy ktoś naraża moje zdrowie i życie siedząc mi na dupie albo zajeżdżając bezczelnie droge. Nie raz pokazałem na migi co o takim/takiej myślę, ba raz nawet podszedłem, otworzyłem drzwi i zbluzgałem typa z góry na dół.
dr.big Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 (...)Ale jak mnie wyprzedza droższe auto..... !@#$%^! (...) A co to ma za znaczenie? Droższe... tańsze... Porsche... smart... niech to nawet Trabant będzie... chce jechać szybciej, to wyprzedza...
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2014 Ja nie muszę robić żadnego testu,wystarczy że codziennie jeżdżę z Pragi na Bemowo Trasą Toruńską (jeszcze 3 lata).Można dostać takiego wku.........jak debilaki wciskają się z pasa dla skręcających w prawo na lewy .
Gość Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Krzytro, nie dyskutuj, tylko się zbadaj. Obstawiam, że będziesz w czołówce :-)
Frankie Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 45 pkt czyli średnia forumowa Muszę przyznać że jazda skuterem bardzo mnie rozluźnia, nie spinam się , wpuszczam wszystkich bo i tak zaraz ich wyprzedze
Broni Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 37, coś pomylili w pytaniach albo większość coś wącha
lazyfox Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 niby 39, ale tak naprawdę to dałbym sobie z 50
Carl Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 38 - spokój chyba z wiekiem przychodzi, a jeszcze niedawno rozważałem wożenie bejsbola w samochodzie. Ale potrąbić i pobluzgać pod nosem to sobie lubię...
Rekomendowane odpowiedzi