mrzysty Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dowód na to że wszyscy zostawili swoje nicki na koszulkach! Możliwe, że kogos pominąłem, za co przepraszam. Jeszcze kilka fotek z rozpoczęcia sztafety. Moja Jennifer! Burgmanowe Bomber sticks klon? radość ze spotkania Odpoczynek Montaz kamerki Dowód na to, że Lublin zaliczony Zdjęcie rodzinne Powód całego zamieszania
Klubowicze DaniL Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 To jeszcze może ja coś zapodam. Ps. niestety przejazd (parada!) przez Warszawę się nie nagrał
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Brawo Danił, przyznaję że brakowało mi Twojej dokumentacji i sprzęcik się też spisał.
Bosy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Miodzio Wielkie ukłony dla wszystkich dokumentalistów
Sympatycy irasko Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Danił, mega robota. Szkoda że nie poleciałeś z nami do Lublina, ale dobrze że do Ryni jedziesz.
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Super filmik. Tak jak rozmawialiśmy. Dobre miejsce znalazłeś na umiejscowienie GoPro. Ja też tak zainstalują swoją, a jak już coś nagramy na 2 kamerki to dopiero będzie montaż !
Marcino1 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Danił, świetna robota! Z przyjemnością obejrzałem
Klubowicze DaniL Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 … , a jak już coś nagramy na 2 kamerki to dopiero będzie montaż ! W pełni się zgadzam, różne ujęcia w tym samym czasie - tego mi brakuje
looker Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Rewelacja Danił! Super muzyka, świetnie się ogląda.
Klubowicze DaniL Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No jak już autor spotu promocyjnego sztafety mnie chwali to już się czerwienię Dzięki wszystkim za miłe słowa
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 @Danił - czy Ty słyszysz te europejskie oklaski i owacje?! Na stojąco bijemy Ci brawo! Piękne to-to! Czekamy na następne Twe prace.
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Danił, ekstra produkcja! I jakość i story i muza - fajne, przemyślane, no po prostu; git! Gratuluję. Skontaktuj się z lookerem, na pewno będzie chciał wykorzystać w zbiorczym filmiku. Czekam na następne. To co, do Rynii mogę nie brać kamerki?
Klubowicze DaniL Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ... To co, do Rynii mogę nie brać kamerki? O nie nie, nie wymigasz się tak łatwo od roboty A na serio to Ty, Piootr, ja i może ktoś jeszcze coś ponagrywa, będzie można się zgadać i zmontować wspólny filmik z Rynii i może wyjść coś ekstra
Rekomendowane odpowiedzi