Skocz do zawartości
Forum Burgmania

WYJAZD CUŚKA Z MAZOWSZA- Start Sztafety z Warszawy 30.03.2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Zacny to był dzień bo i okazja zacna.

Zacna Kompanija i cel i pogoda i.... wszystko.

Bardzo dziękuje pomysłodawcom i organizatorom.

Lublin - pięknie nas powitał i przyjął CUŚia.

Postaram się sklecić parę minut wideo z obszernego materiału, ale jak zwykle proszę o czas.

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pgizi

13

• irasko

13

• Piootr

12

• Anton

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szkoda ze nie mogłem być. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

No pogoda, ekipa, organizacja, Lublin ..... no wszystko super!

Tylko te wielkie, ogromne porcje w drodze powrotnej ......... ratunku !!!!!!!

• Sympatycy
Opublikowano

My też dotarliśmy do domku z super wrażeniami, wyjazd wspaniały, liderowa też ( na fotach), Cusiek dostarczony, ekipa transportowa zaje........... Lublin przywitał nas rewelacyjnie, a obiad to nawet do domu przywieźliśmy. :Jumpy:

Kilka naszych fotek wkleimy niebawem

Opublikowano

Bardzo ciekawy wypad i dużo przeżyć pogoda na zamówienie jestem bardzo zadowolony niedziela spędzona bardzo przyjemnie.Nakręcone 390km.

Opublikowano

My również dotarliśmy już do domku.

Mimo porannego chłodu od samego rana wszystkim humorek dopisywał.

Przelot do Lublina extra.

Na miejscu było fajne przywitanie, potem zbieranie podpisów (Burgi wszystko jak trzeba :wink32: ) następnie wycieczka po starym mieście i objazd po Lublinie, wszystko cudnie, nie wspominając, już o tym jaką pogodę orzełek zamówił :notworthy:

A obiad - uff do tej pory nie mogę patrzeć na jedzenie.

Dzięki wszystkim za boski dzień.

Opublikowano

[...] Tylko te wielkie, ogromne porcje w drodze powrotnej ......... ratunku !!!!!!!

[...] a obiad to nawet do domu przywieźliśmy. :Jumpy:

[...] A obiad - uff do tej pory nie mogę patrzeć na jedzenie.

Jak nic byli w karczmie "Bida"... Hi, hi, hi ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Spotkanie króciutkie ale miło było zobaczyć Wasze pyszczydła sorki że nie z wszystkimi się przywitałem.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tez już dawno w domku. Dziękuje za możliwość wzięcia udziału w tym wspaniałym wydarzeniu. Od samego rana mnóstwo pozytywnej energii od całej braci burgmanijnej. Wyszły nam nawet dwie mini parady. Na początek w Warszawie i na zakończenie w Lublinie. Piękna pogoda, cóż chcieć więcej. Już nie mogę sie doczekać etapu z Ostrołęki do Płocka w którym tez wezmę udział.

Podczas mojej nieobecności nastąpiła "mała" awaria instalacji elektrycznej w domu. Właśnie jesteśmy po podliczeniu strat. Lodówka, mikrofala, DVD, radio z CD córki, oświetlenie podszafkowe w kuchni oraz 6 szt. rożnego rodzaju zasilaczy - stracone. Ale co tam. Dzień był udany, za wszystko inne ... zapłacę MasterCard ;-)

Aha, zaponialem podziękować Patrycji i Strażakowi za powrotny przelot do samych Kabat w iście ekspresowym tempie.

Opublikowano

Dzień rozpoczął się moroźnie, wyjeżdżając pod Agrykolę mieliśmy -2.6 stopni i zaszronione siodła w maszynach. Jednak nie powstrzymało nas to by ruszyć na przeciw wielkiej przygodzie.

Pierwszy przystanek Agrykola i występ w TV, drugi Zakręt a później już kierunek Lublin.

Wielkie podziękowania za to, że z .mańkiem mogliśmy wziąć udział w tak szczytnej inicjatywie.

Tutaj kilka zdjęć z wczorajszego dzionka.

https://plus.google.com/u/0/photos/118170440413805029473/albums/5996840189865262849#photos/118170440413805029473/albums/5996840189865262849

• Klubowicze
Opublikowano

Było SUUPER - pogoda, atmosfera, frekwencja niemal Zlotowa, warto było na miejscu być :wink1:. Żałuję, że nie poleciałem dalej, ale siły wyższe działają. Swoje fotki dzisiaj zamieszczę, ale nie wiem czy będą tak dobre jak WORLANa (WORLAN super fotki :clapping: )

• Administrator
Opublikowano

No i start Sztafety za nami :)

Powiem Wam, że wczoraj czuć było naszą MOC! Każdy z nas ma jakiś wkład w Burgmanie i w to, że jesteśmy z roku na rok coraz bardziej (jako grupa) rozpoznawalni... ale też zwarci i gotowi na kolejne wyzwania :) Wystarczy krótkie hasło by z dnia na dzień zjechała się banda pozytywnie zakręconych zapaleńców chcących jeździć i wspierać takie akcje jak np. Sztafeta :)

W tym miejscu pragnę podziękować wszystkim, którzy wczoraj dojechali. Super, że Wam się chciało :notworthy:

Sądzę, że zrobiliśmy to, co było w naszej mocy aby Sztafeta ruszyła godnie... Liczę, że godnie będzie także jechać przez wszystkie 22 odcinki :)

Pamiętajcie proszę o wpisach w księdze ale przede wszystkim o składaniu podpisów na kamizelkach :detective:

Dziękuję Orłowi i Gieńce za godne bycie liderem I odcinka :notworthy:

Podziękowania, zresztą nie pierwszy raaz dla Antona, że wpadł na pomysł Sztafety :). Oczywiście trochę go zmodyfikowaliśmy, trochę dodaliśmy ale sama idea pozostała niezmieniona...

Dziękuję również ArtCho... Artur, Ty już wiesz za co :msn-wink:

Trzymam kciuki za kolejne etapy Sztafety i pamiętajcie... Zając musi wrócić cały i zdrowy! :Jumpy:

Szerokości :notworthy:

• Sympatycy
Opublikowano

"że jesteśmy z roku na rok coraz bardziej (jako grupa) rozpoznawalni."

Jak weszliśmy do BIDY, jedna z Pań stwierdziła : " A Państwo to byli dzisiaj w Dzień Dobry TVN"

A co do zdjęć to jak obiecaliśmy wrzucamy kilka:

https://plus.google....CO2p4LuRwJverAE

• Klubowicze
Opublikowano

"że jesteśmy z roku na rok coraz bardziej (jako grupa) rozpoznawalni."

Jak weszliśmy do BIDY, jedna z Pań stwierdziła : " A Państwo to byli dzisiaj w Dzień Dobry TVN"

Podobny tekst usłyszeliśmy chodząc po starówce w Lublinie: " A Wy to byliście rano w TVN i jedziecie z Warszawy?"

Aż miło się na sercu robi. :)

Moje fotki zrobione podczas I etapu sztafety:

https://plus.google.com/photos/106529662180060236479/albums/5996866440187925201

• Klubowicze
Opublikowano

Kurcze, miałem zamieścić tu a zamieściłem tak http://www.forum.bur...100#entry342523

ps. postaram się dzisiaj zgrać materiał z TVN-u i zapodać dla potomnych ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za bardzo fajnie spędzony dzień jak i wyjazd

Wczoraj padłem jak mucha , nocka spędzona w pracy dała o sobie znać po powrocie z Lublina

Ale takiego wydarzenia nie sposób było odpuścić ....nie wypada nawet

Campto ja nie wiedziałem że z Ciebie taki model ;) moc tv jest wielka , a rozpoznawalność Burgmani potem jeszcze większa

Podziękowania dla grupy z Lublina

Do zobaczenia

Opublikowano

....było zajefajnie, żałuję że nie do samego końca, ale zawsze, i te zajefajne naklejki co Sonor przyklejał.

Przykleił też i mnie,

• Klubowicze
Opublikowano

My również bardzo się cieszymy, że mogliśmy uczestniczyć i oddać niewielki swój wkład :)

Bardzo dziękujemy za fantastyczne popołudnie, smaczną kawkę u Radiego i Iwy oraz pyszny obiadek z Ewikiem, Wrzoniem i Valdim :)

• Klubowicze
Opublikowano

No i start Sztafety za nami :)

(...)

Brawo! Pięknie to wyglądało! Czekamy teraz na Cusia w Szczecinie! :)

(...)

Dziękuję również ArtCho... Artur, Ty już wiesz za co :msn-wink:

:)

• Klubowicze
Opublikowano

Zamieszczam mały Foto reportażyk z warszawskiego wyjazdu CUSia.

Piękny i historyczny dzień, zacna inicjatywa..

01.jpg

swoimi ramionami pieściło nas i nasze 2oo Słoneczko...

02.jpg

.. frekwencja :pile: była godna inicjatywy.. :kicking:

03.jpg

.. dyskusje i organizacyjne rozmyślania..

04.jpg

.. czy słońca nam nie zabraknie i czy damy radę..

05.jpg

.. ale my przecież jesteśmy optymistami :clap: :clap: :devil: DAMY RADĘ yooo!! !V

06.jpg

.. pokazały nas media ... i dowiedziała się o nas nas cała Polska..

07.jpg

... kiedy się zebraliśmy do odjazdu i ruszaliśmy..

08.jpg

.. błogosławił nam ZWYCIĘZCA :batman: !OK ..

09.jpg

... i ruszyliśmy..

10.jpg

.. naszą MOC !gora poczuła Warszawa :wink1: ..

11.jpg

.. każdy liczył jak nas dzisiaj dużo..

13.jpg

.. w/na Zakręcie, dzieliliśmy siły i nawet przyjechała pożegnać nas ekipa z Łodzi..

12.jpg

... a P.. mierzył czy wysłużona już banderka wytrzyma kolejny przejazd..

14.jpg

..

15.jpg

Kpl. fotek :Jumpy: znajduje się >>TUTAJ

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Ku Waszej i mojej uciesze prezentuję zapis z I etapu CUSiowej sztafety:

• Klubowicze
Opublikowano

Arturas fotki super, ale zmień tytuł galerii z 29 na 30.03.

Chyba że Ty już byłeś na Agrykoli od 29-go ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Paweł film suuper , a już myślałem że nikt nie nagrał relacji z tvn a tu proszę wszystko w dropsie ;)