Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Marca 2014 Administrator Opublikowano 29 Marca 2014 Spotkanie wczesnym switem bedzie bardzo interesujace.Pojawie sie. Z obliczeń mi wychodzi, uwzględniają przesunięcie zegarka, 4 godziny snu. Młody już nie jestem, żebym się nie zsunął z siedziska podczas jazdy. Flyman, obyś dojechał na Agrykolę, potem między wejsciamu na wizję możesz spać Mam pomysł! Jutro rano przywiozę ze sobą coś, co postawi Was na nogi
pendriu66 Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 moze uda mi sie chocby dogonic Was na trasie
Sympatycy Jaco Opublikowano 29 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2014 Wuwuzele? Dobre, będzie nas słychać z daleka .Ze względu na utrudnienia na Wisłostradzie i Powiślu będziemy rano, potem może być DUŻY problem z wyjazdem.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Marca 2014 Administrator Opublikowano 29 Marca 2014 Ze względu na utrudnienia na Wisłostradzie i Powiślu będziemy rano, potem może być DUŻY problem z wyjazdem. Halooo! Jakie problemy z wyjazdem? Chyba zapomnieliście że jeździcie maxi skuterami! Problemy to mogą mieć kierowcy puszek... ale nie my Będzie dobrze
Sympatycy Jaco Opublikowano 29 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2014 Wodzu, Szefie, Ojcze Dyrektorze wybacz za me słowa. Ukłony dla wszystkich na 200. Sory za głupoty które napisałem.
Klubowicze Campto Opublikowano 29 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2014 Ja też się melduję od rana. Choć na odpoczynek też czasu mam niewiele. :-)
Gość woytekpo Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 Będę i ja ze swoją córką. Czy gdzieś się rano zbieramy czy mam jechać od razu na agrykolę ?
mrzysty Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 I ja będę z samego rana. Z moich obliczeń ok 4.5h w pieluchach, dam radę. Wezmę karimatę i śpiwór i między wejściami na wizje zrobię sobie drzemkę.
ALFI Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 ....i ja zaraz idę budzić młodego wg naszej umowy. Zobaczę jak będzie. Będę sam lub z młodym....Zimno....-2 i wszystko siwe. Uważajcie na winklach!
Klubowicze PIN Opublikowano 30 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2014 No to w drogę. Alfi ty to masz fart u mnie -3,4
zegareczek5 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 O której będziecie na wizji, czy ktoś o tym wie?
czaro69 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Wystarczy przeczytać post Ojca Dyrektora nr 94
Bosy Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Ekipa z "Cuśkiem" odprowadzona do Kołbieli :-)... Po "spociszczu" na Myśliwieckiej, medialnych "spociszczach" i ruszeniu sztafety, całkiem niechcący, z racji zamknięcia niektórych ulic z powodu półmaratonu wyszło nam fajne "paradziszcze" w kilkadziesiąt maksi, ulicami Warszawy. Nawet pod kancelarię Prezydenta, żeśmy zajechali, gdzie Orzech zarzekał się, że puścił... no coś tam puścił... . Generalnie było zaje...fajnie :-). Czekamy na meldunek z Lublina. PS. Miałem sygnały, że widać mnie było w TV. Niestety Tarantino, ani Polański na razie nie dzwonili
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2014 Cusiek wyjechał z Warszawy Było jak zwykle - miło, sympatycznie i medialnie Z rana było trochę rześko ale daliśmy radę Pan Morwa Dwaj przyjaciele z Burgmanii Valdi zawsze twierdził, że jest wyższy od Wojteckiego o pół głowy I jest. Ojciec Dyrektor dbał o naszą kondycję A więc kto największy skuter w mieście ........ Dzień dobry TVN. Pogodę mamy dzisiaj taką, jaką zamówiła sobie Burgmania. Słońce, słońce i słońce..... I znowu Morwa, tym razem medialnie.... To gdzie się spotykamy? Ja polecę trochę wcześniej Na Zakręcie Odwiedzili nas koledzy z Łodzi No i pooooojechaaaaaaliiiii ALBUM
MARCVS Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 16:55 ekipa widziana w Rykach podczas powrotu z Lublina Niestety tylko kamerą monitoringu trzy maszyny pod przewodnictwem srebrnego Silvera
Skała Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Kochani bardzo dziękuję za pierwszy wspólny wyjazd. Było MEGA FAJNIE było MEGA MIŁO były MEGA PORCJE OBIADOWE i MEGA nie mogę się doczekać następnych spotkań Pozdrawiam całą ekipę z Lublina. Jesteście wielcy i macie piękne miasto. CUŚki przekazane Pzdr
Rafi Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Melduję szczęśliwy powrót do domu. Wielkie dzięki za wspaniały dzień? szerokości i scooter?
Sympatycy Anton Opublikowano 30 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2014 Domyślałem się, że będzie "wzorowo" i dla następnych odcinków sztafety. Jednak to co WY zrobiliście dzisiaj, .......... będzie trudno "przeskoczyć" następnym Liderom z ich zespołami! Jestem z Was bardzo dumny. BRAWO! Ale "nie chwal dnia przed zachodem słońca" :) A może jednak ktoś, któraś grupa pokarze jeszcze więcej (?). Kto to wie?
Sympatycy irasko Opublikowano 30 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2014 Melduję wykonanie zadania. CUŚ bezpieczny w Lubinie, a ja już w domu. Dzięki wszystkim za wspaniały wspólny dzień. Do następnego razu.
Klubowicze Campto Opublikowano 30 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2014 I ja już dotarłem do domu. Było SUPER!!! Takich wrażeń się długo nie zapomina. No i ze Strażakiem i Patrycją w Lublinie za modeli robilliśmy. Tych co na "skuterkach" jeżdżą (jak to starsza Pani określiła). Do następnego razu.
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2014 Bardzo miło spędzona niedziela. Impreza z wypierdem, gratki.
Jaanek Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Ja rowniez dziekuje za wspolny wypad. Bylo super. Pozdrawiam Janek Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi