Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2014 Oczywiście się melduję także. Liczna eskorta się szykuje. Ktoś liczył już ilu nas będzie ?
Sympatycy irasko Opublikowano 16 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2014 Mnie też nie zabraknie.
YanT Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Mam nadzeje że ja też będe miała wolne i się dołącze. Mam nadzieje że ja też będe miał wolne i się dołącze.
Sympatycy orzeł Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2014 Lista społeczna w pierwszym poście.
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2014 Fakstycznie... zapomniałem. Naprawdę spory peleton nam się zrobił.
Klubowicze Domel Opublikowano 16 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2014 Również zgłaszam chęć uczestnictwa w konwoju "CUSIA" a może i Agę zbałamucę, no chyba że się cuś spi....li.
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2014 Się trzeba będzie jakoś podziałkować, bo taką "kawalkadom" nie pojadziem.
Skała Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Rzeczywiście na początku jest lista upss... Dzięki orzeł. Będzie piękny peleton. Grupy po max 10 osób i damy radę.
YanT Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Za tydzień wyjazd do Lublina i za tydzień zmiana czasu na letni, pamiętajmy o tym żeby nie było ... .
Sympatycy orzeł Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2014 Info co do transportu Cuś-ka. Po długich i burzliwych dyskusjach oraz przeanalizowaniu wszelkich portali pogodowych bierzemy pod rozwagę następującą opcję: 1. Wyjazd tak jak było planowane 2. Wyjazd autokarem z Centrum Warszawy ( pod Pałacem Kultury i Nauki) Koszt przejazdu w obydwie strony 1500 zł. Cena jednostkowa zależy od ilości chętnych. 3. Jeśli nie będzie chętnych do autokaru ( min. 20 osób ) wyjazd samochodem we własnym zakresie. Zaznaczam, że są to opcje rozważane w momencie złej pogody. Proszę o deklarację kto chętny (przy złej pogodzie) do wyjazdu autokarem. Lista chętnych do autokaru: 1 ORZEŁ 2 GIEŃKA 3 JUSTA 4 MANIEK
Skała Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Nie wiem koledzy jakie portale pogodowe oglądaliście ale w niedzielę ma być 13-15 stopni i słonecznie (Warszawa i Lublin) więc nie wiem skąd ten pomysł z autokarem? http://pogodynka.pl/polska/16dni/warszawa_warszawa Taka temperatura nie przeszkadza chyba w podróży?
Sympatycy irasko Opublikowano 23 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2014 Zadecydujemy pewnie w czwartek na spocie. Ja ze swojej strony deklaruję że jadę bez względu na to czym. Mogę nawet użyczyć swoją puszkę. Jest wyjątkowo oszczędna bo służbowa.
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2014 Info co do transportu Cuś-ka. Proszę o deklarację kto chętny (przy złej pogodzie) do wyjazdu autokarem. Lista chętnych do autokaru: 1 ORZEŁ 2 GIEŃKA 3 JUSTA 4 MANIEK Aż spojrzałem na kalendarz, nie to jeszcze nie jest 1 kwietnia
Gieńka Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Jejku przecież trzeba się ubezpieczyć. Jak będzie lało to jedziemy autokarem. Jeśli będzie ładna pogoda to przecież nikt nie będzie się kisił w autokarze. Jasne ?
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Tak, czy inaczej ma ochotę pojechać do Lublina - może być autokar.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Marca 2014 Administrator Opublikowano 23 Marca 2014 Aż spojrzałem na kalendarz, nie to jeszcze nie jest 1 kwietnia Worlan, 1 kwietnia to można by pójść krok dalej- wyjazd "cuśka" paczką priorytetową do Lublina
RONIN Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Jak będzie padać to będzie ślisko, może bezpieczniej pociągiem ;-) ???
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2014 A właśnie, to już w ten czwartek Orzeł dostanie "to coś" pod swoje skrzydła. Jest jakiś plan ? Ubieramy się na galowo ? Przyjeżdżamy komunikacją miejską ? Może potrzebny jakiś karton, papier pakowy a może przyczepka moto ?
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Jak będzie padać to będzie ślisko, może bezpieczniej pociągiem ;-) ??? @RONIN widzę, że śledzisz wszystkie topiki w dziale grupy Mazowsze. Może chcesz dołączyć do nas ?
Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Autokar może być,w razie co to jadę
RONIN Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Piootr jak jestem w Wawie to zawsze wpadam na wasze spoty pod C66
Rekomendowane odpowiedzi