Klubowicze arturas Opublikowano 1 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 Super że w niedzielę. Teraz bez obaw dam radę więc potwerdzam swój udział. i oczywiste biorę dod. sprzęta i będą zdjęcia.
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2014 Jak wszyscy to wszyscy...zabieram się zatem do przygotowania mojego T-maxa na nowy sezon.
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 Pasuje,no to jadziem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2014 Administrator Opublikowano 1 Marca 2014 Kurcze, ale obstawa Widzę, że fant pozłacany 24 k złotem będzie bezpiecznie przemierzał nasz kraj
Sympatycy orzeł Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2014 Mariusz zeby cusiek byl mniejszy niz Gienka. bo bede musial z czegos lub kogos zrezygnowac.
GrzechoCnik Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Daj spokój Orzełku - przecież z Cuśka nie możesz zrezygnować bo cała sztafeta się rypnie
Klubowicze Campto Opublikowano 1 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 Jak w niedzielę to i ja się przyłączam.
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2014 Piknie Panie, jak niedzielka to i ja lecę na Lublin. Oczywiście Jack z Tobą na Ostrołękę także.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 4 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Marca 2014 I bardzo ładnie ...niedziela wolna więc stawiam się na starcie Z szybkich obliczeń dam rade ruszyć i na Ostrołękę co by Jack nie był osamotniony
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2014 No pięknie. Nie mogę znaleźć z jakiego dokładnie miejsca startuje to CUŚ Jest jakiś punkt zbiorczy? Na mapie jest Rondo Dmowskiego, no ale to raczej lokalizacja przybliżona
Klubowicze Ewik Opublikowano 4 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2014 Ojciec Dyrektor oficjalnie przekaże CUSIA 27 marca w C66, punkt startowy musicie sami sobie ustalić. Orzeł jako lider powinnien go wyznaczyć
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2014 Ewuni no właśnie w związku z tym jest mój wpis Mnie np. odpowiada koncepcja śniadania o 10.00 u lidera i ogień hi hi . No a tak serio, to myślę że C66 (klasycznie), no ale musi to być oficjalnie powiedziane, bo kronikarz "Looker" czeka . ps./OT - tak patrzyłem na tą tabelkę i szkoda że nie ma żadnego logo Grupy Maz. Szkoda że nie mam logo burgmanii wektorowego to może by się coś wymyśliło
Klubowicze Ewik Opublikowano 4 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2014 Jak robiliśmy kurtki, to było wypracowane takie logo przez Wrzonia z moim małym wkładem Pewnie Wiesiek gdzieś oryginał projektu zachował
Sympatycy orzeł Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Marca 2014 No pięknie. Nie mogę znaleźć z jakiego dokładnie miejsca startuje to CUŚ Jest jakiś punkt zbiorczy? Na mapie jest Rondo Dmowskiego, no ale to raczej lokalizacja przybliżona Nie było konkretnego miejsca na start. To tylko chłit marketingowy.Ustalimy godzine ma spocie.
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2014 Nic nie rozumiem Co ma godzina do miejsca i "chłit ? Jeśli jest koncepcja, by ustalić miejsce startu pierwszego etapu, na spocie to raczej kiepsko (tak ja uważam) bo nie każdy ma możliwość być na spocie, a to już dyskryminacja. Po co mamy forum ?
Gieńka Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Pinek czepiasz się. Nie ma jeszcze ustalonego miejsca. Jest jeszcze mnóstwo czasu, bo dzisiaj mamy dopiero 5 marca. Spokojnie do wyjazdu z cusiem Orzeł poda dokładnie co i jak.
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2014 No i można było tak napisać od razu a nie jakiś mało zrozumiały bełkot. W takim razie będę śledził dalej ps. Pink czepiasz się. Ja nawet nie lubię różowego
Skała Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Ja również dołączam do grupy. Podczepię się w Wesołej. Ekstra
Sympatycy orzeł Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2014 Dla zainteresowanych. Wyjazd Cusia z w-wy nastapi 30 MARCA. Zbiorka godzina 11-00 stacja orlenu w Starej Milosnej ul.Trakt Brzeski tuz przed samą miejscowoscią Zakret. A zarazem wylotem na Lublin.Czas wolny 15minut ( kawa .tankowanie .siu-siu) i w drogeeee.
Skała Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Czyli mam 2,0 km do miejsca spotkania. Rewela .... Do zobaczenia!
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2014 Przyjąłem. Bez odbioru.
Rekomendowane odpowiedzi