Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze przebiśniegi- psie kupy wyszły spod śniegu...Ale widziałem ptaki.Dziwne- jedne na wschód a inne na zachód.Ja obstawiam powrót zimy za kilka tyg.Jakoś mnie opinie naukowców zza Łaby nie przekonuja.A jeszcze widziałem miłosne igraszki wiewiórek.A powinny to robić w marcu,

Opublikowano

U mnie niby jest cieplej. Śnieg stopniał a wraz z nim i asfaltu też ubyło, ot paradoks...

Opublikowano

Oj Panowie to nie jawa - taka to prawda IDZIE WIOSNA i to wielkimi krokami Wyobrażcie sobie.Bardzo nawet to mnie cieszy

Opublikowano

Pod Wawą od strony wschodniej był dzisiaj bardzo ładny i jak na luty całkiem ciepły dzionek, oby tak dalej.... :clapping:

Opublikowano

Wize ! Potwierdzam w Warszawie późnym popołudniem na termometrze w aucie +9 stopni, a do kalendarzowej wiosny jeszcze ponad miesiąc.

Opublikowano

Jakiś bocian wczoraj nad Olsztynem latał. A już za 8 dni wiosenna akcja serwisowa Hondy rusza. Musi co wiosna :)

Opublikowano

O jakim śniegu Wy mówicie? O tych kilku milimetrach miesiąc temu? Leżał chyba z 3 dni LOL.

Wiosna idzie, bo czaple przyleciały. I klucze gęsi już widać.Wg IMGW przez najbliższe 16 dni cisza, spokój słoneczko :)

Opublikowano

I tego się trzymajmy, że będzie ciepło :D

Zgodnie z analizami rumpologa (dla Warszawy) będzie ciepło.

Wierze facetowi w ubiegłym roku miał 100% sprawdzalności progonozy a i w ubiegłym roku w listopadzie zapowiadział, że zima przyjdzie w połowie stycznia.

Zainteresowanym polecam poczytać kto to jest Rumpolog :)

Opublikowano

O jakim śniegu Wy mówicie? O tych kilku milimetrach miesiąc temu? Leżał chyba z 3 dni LOL.

Powiedz to Lubliniakom :D

Opublikowano

Ostatnio coś "przymroziło" ;) , temperatura w nocy spada do plus dwóch, w dzień to jakieś plus osiem do plus dwunastu... Arturo, u mnie też już widać pierwszą deeeeelikatną zieleń przy pękających pąkach... Sniegu to już nie widać od tygodni... (był wogóle ;) ?)... Ptaki drą mordy ;) , wiosna zaraz...

Opublikowano

W tym zima potraktowała nas bardzo łaskawie - oby tylko na Wielkanoc nie posypało, jak to było w 2013 :clapping:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozwolę sobie przypomnieć zeszłoroczną Wielkanoc właśnie

wielkanoc13_0.jpg

OBY NIE!!!