stefanekmac Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Pierwsze przebiśniegi- psie kupy wyszły spod śniegu...Ale widziałem ptaki.Dziwne- jedne na wschód a inne na zachód.Ja obstawiam powrót zimy za kilka tyg.Jakoś mnie opinie naukowców zza Łaby nie przekonuja.A jeszcze widziałem miłosne igraszki wiewiórek.A powinny to robić w marcu,
Maser Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 U mnie niby jest cieplej. Śnieg stopniał a wraz z nim i asfaltu też ubyło, ot paradoks...
pawelneos Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Oj Panowie to nie jawa - taka to prawda IDZIE WIOSNA i to wielkimi krokami Wyobrażcie sobie.Bardzo nawet to mnie cieszy
wize60 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Pod Wawą od strony wschodniej był dzisiaj bardzo ładny i jak na luty całkiem ciepły dzionek, oby tak dalej....
maro99 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Wize ! Potwierdzam w Warszawie późnym popołudniem na termometrze w aucie +9 stopni, a do kalendarzowej wiosny jeszcze ponad miesiąc.
Tabaza Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Jakiś bocian wczoraj nad Olsztynem latał. A już za 8 dni wiosenna akcja serwisowa Hondy rusza. Musi co wiosna
mefisto.diabel Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 O jakim śniegu Wy mówicie? O tych kilku milimetrach miesiąc temu? Leżał chyba z 3 dni LOL. Wiosna idzie, bo czaple przyleciały. I klucze gęsi już widać.Wg IMGW przez najbliższe 16 dni cisza, spokój słoneczko
veljarek Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 I tego się trzymajmy, że będzie ciepło Zgodnie z analizami rumpologa (dla Warszawy) będzie ciepło. Wierze facetowi w ubiegłym roku miał 100% sprawdzalności progonozy a i w ubiegłym roku w listopadzie zapowiadział, że zima przyjdzie w połowie stycznia. Zainteresowanym polecam poczytać kto to jest Rumpolog
Bulba Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 O jakim śniegu Wy mówicie? O tych kilku milimetrach miesiąc temu? Leżał chyba z 3 dni LOL. Powiedz to Lubliniakom
dr.big Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Ostatnio coś "przymroziło" , temperatura w nocy spada do plus dwóch, w dzień to jakieś plus osiem do plus dwunastu... Arturo, u mnie też już widać pierwszą deeeeelikatną zieleń przy pękających pąkach... Sniegu to już nie widać od tygodni... (był wogóle ?)... Ptaki drą mordy , wiosna zaraz...
ciesu Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 W tym zima potraktowała nas bardzo łaskawie - oby tylko na Wielkanoc nie posypało, jak to było w 2013
Carl Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Pozwolę sobie przypomnieć zeszłoroczną Wielkanoc właśnie OBY NIE!!!
Rekomendowane odpowiedzi