pedziwiatr Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 witam I zapraszam na przejazdzke dziś g 13 pleciuga czekam pozd.
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja niestety chyba nie dam rady... :-( mam dzień z synkiem... Pozdrawiam i życzę udanej przejażdżki. Czekamy na fotorelacje z "szybkiej akcji"
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2014 Elvis, nie przed komputerem tylko z telefonem w kieszeni, podczas zabaw i gier z synem. ;-)
wooferai Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Dopiero co zobaczyłem, a pogoda była przednia na małe co nieco. Prawdziwie szybka akcja. Może następnym razem. :-)
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja tu w pracy rano a tu proszę szkoda jednak trzeba pisać wcześniej. Muszę wiedzieć dzień wcześniej mój sprzęt jest po za domem i muszę go przyprowadzić.
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2014 Marku, kolega pędziwiatr zaproponował, jak wnioskuje po tytule postu, spontaniczne spotkanie i przejażdżkę, korzystając z wolnego czasu i sprzyjających warunków pogodowych... Wiec chyba nie było czasu na przygotowanie i planowanie uczestnictwa. Może następnym razem uda sie wziąć udział w kolejnym "spontonie"... ;-) Pozdrawiam P.S. A tak na marginesie, wracając do sedna tematu, pędziwiatr, czy doszła do skutku dzisiejsza przejażdżka i czy ktoś wziął w niej jeszcze udział?!
pedziwiatr Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Pod pleciuga, byłem paliwo wyjezdzilem, maxia umylem,lecz niestey sam.
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2014 Gratulacje za odwagę i determinację. Pozdrawiam i do zobaczenia
burgifan Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Faktycznie, dla mnie też za mało czasu było, po prostu nie wyrobiłem się, zabrakło półtorej godziny, może następnym razem spontan się uda, pisz jak Cie napadnie !
Rekomendowane odpowiedzi