Tomi Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Cześć Grzesiu Kasa popłyneła dzisiaj, zapłacone za; 28. Antena.../domek/męska XL
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pytanko dla wielce szacownego Pana Kwatermistrza , czy jest możliwe aby ekipa z domku 19 w Marysience przyjechała w czwartek wieczorem ? Po prostu tak nam wyszło przy wspólnej dyskusji na ostatnim spotkaniu czwartkowym .
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 :) Andrzeju, tu masz odpowiedź. Zakwaterowanie, którym zajmuje się Worlan dotyczy piątek> niedziela... i proszę tego się trzymać. Na tyle, na ile to będzie możliwe (dostępność niektórych domków czwartek>piątek może być ograniczona) będziemy starali się (już na miejscu) kwaterować przybyłych dzień przed oficjalnym startem zlotu tak, aby od razu znaleźli się w docelowych domkach.
Tomi Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam, Grzesiu kaska już przeszła to tak dla usprawnienia:) 46. Tomi.../domek/męska XLZAPŁACONE 87. Daro.../domek/męska L ZAPŁACONE 28. Antena.../domek/męska XLZAPŁACONE Dzięki...
Sympatycy Zenek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Grzesiu te czarne krzyżyki na planie domków oznaczają, że więcej osób w danym domku nie będziesz kwaterował?
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Kwateruję w tych domkach po 4 osoby. Jeżeli ktoś chce przyjąć kogoś dodatkowo to proszę o wiadomość, odpowiem ile jest miejsc do spania i jakie znajdują się łóżka w danym domku. Zenek, w 31 masz do dyspozycji: 1 wersalkę, 2 tapczany i 1 łóżko piętrowe (chyba ) . Edit: Wpisy uaktualnione. Brak miejsc w Marysieńce. Robi się ciasno.
Sympatycy Worlan Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Uwaga, ważna wiadomość !! Ponieważ wszystkie domki są już prawie zapełnione nie pozostaje mi nic innego jak ogłosić, że możliwość wyboru konkretnego miejsca do spania w konkretnym domku jest już mocno ograniczona. Dalsze kwaterowanie będę uzgadniał indywidualnie z zainteresowanymi. Możliwości jest niewiele ale będę robił wszystko co w mojej mocy, żeby sensownie Was "poukładać" . No cóż, jak widać Burgmania rośnie w siłę. Mało 2 ośrodków ? Hmm, to może 3-ci ?
Ania Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Worlanie proszę o dopisanie do naszego domku nr 15 jeszcze Andrzeja Skoczów i Beatę nie martw się o nic my już mamy ustalone wszystko Dziękuje
Sympatycy Worlan Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Już wszystko wiem, właśnie gadałem z Andrzejem i wszystkich ułożyliśmy. Powiem, że wygląda to baaaardzo interesująco
Ania Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 oj tam oj tam...Damy radę Fajne towarzystwo więc się dogadamy
an65 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jodę pierwszy raz , bez ekipy to nie muszę rezerwowaś . gdzieś mnie zakwaterują. pozdrawiam.
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Aktualizacja zrobiona. Pracuję nad znalezieniem łóżek dla: 274. Świderek650.../domek/męska XXL ZAPŁACONE 275. Monika.../domek/damska L ZAPŁACONE 276. Boguś.../domek/męska XXL ZAPŁACONE 277. Kasia.../domek/damska S ZAPŁACONE
Piitersonn Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam, Proszę o dopisanie do domku nr 18 / Marysieńka
świderek650 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam! jeżeli jest możliwość to cała czwórka chciałaby pod jeden dach a jeśli nie da rady to świderek z moniką razem i boguś z kasią razem. Dziękujemy :-) nie musi być na jednym ośrodku.
stator Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 czy wystarczy miejsc dla wszystkich? Ile jest miejscówek w ogóle? Pytam, bo nie wiem, czy się jeszcze ktoś zmieści.
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jak widać domki w ośrodkach Marysieńka i Krokodyl są już obsadzone. Oczywiście będą jakieś drobne korekty ale niewielkie. Proszę cierpliwie czekać na oficjalny komunikat. Powiem tylko tyle, że pojawiło się światełko w tunelu .
Pawols Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Worlan, czy znajdzie się dla mnie miejsce w jakimś domku ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2014 UWAGA !!! Tego to nawet najstarsi górale nie przewidzieli. Na 1,5 miesiąca przed rozpoczęciem, Burgmania nie mieści się na swoim 10-tym Jubileuszowym Zlocie w 2 Ośrodkach, Marysieńce i Krokodylu . Już się martwiłem, że moje słowa "wszyscy się zmieścimy" będę musiał usunąć przez edycję , ale Burgi wysłał paru rycerzy i Ci dzisiaj w godzinach popołudniowych zajęli siłą część następnego ośrodka, a jest nim "Leśne Zacisze" Ośrodek LZ sąsiaduje z Marysieńką i Krokodylem. Na tą chwilę mamy do dyspozycji 3 domki 4 osobowe (1 pokój + aneks kuchenny+łazienka) i 5 domków 3 osobowych (jeden pokój + łazienka). W miarę możliwości będziemy zajmować następne ..... Nie będę numerował domków, bo nie znam oznaczeń. Po rejestracji na Zlocie osoby zakwaterowane w "Leśnym Zaciszu" będą informowane do którego domku mają się udać. Czyli bez obaw - rejestrujemy się >> wpłacamy kasę >> sprawdzamy wpis przy naszym nicku "zapłacone" >> rezerwujemy domek.
stator Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jak widać domki w ośrodkach Marysieńka i Krokodyl są już obsadzone. Oczywiście będą jakieś drobne korekty ale niewielkie. Proszę cierpliwie czekać na oficjalny komunikat. Powiem tylko tyle, że pojawiło się światełko w tunelu . A ja słyszałem takie coś: nie bądź nadmiernym optymistą, światełko na końcu tunelu, może okazać się nasjeżdżającym pociągiem..... ale to tylko żart. Tym razem.
Sympatycy Anton Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A ja słyszałem takie coś: nie bądź nadmiernym optymistą, światełko na końcu tunelu, może okazać się nasjeżdżającym pociągiem..... ale to tylko żart. Tym razem. Na dobrej imprezie każdy śpi tam gdzie popadnie
stator Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Anton, dziekuję, taka odpowiedż całkowicie mi wystarczy i w zupełności mnie satysfakcjonuje.
stator Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Anton, dziekuję, taka odpowiedż całkowicie mi wystarczy i w zupełności mnie satysfakcjonuje. EDIT: poszło drugi raz....można to jakoś usunąć?
mironek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam' Czy w opcji pod namiot tez trzeba rezerwowac miejsce czy mozna przyleciec z biegu, oplacic i pozostac ? Bo ciężko mi zaplanowac wyjazd w zwiazku z trybem pracy, a chetnie byśmy z zoną się wybrali
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ten wątek dotyczy rezerwacji miejsc w domkach. W przypadku opcji namiotowej trzeba tylko się zarejestrować i wpłacić kasę. No i przyjechać z namiotem na Zlot.
mironek Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 no rozumie tylko wczesniej jak dwa trzy dni przed zlotem dopiero bede wiedzial czyt jade czy nie a 15 maja o ile dobrze wyczytalem jest koniec rezerwacji czy jak przyjade w piatek bez rezerwacji to moge sie przy wjezdzie oplacic i szalec
Rekomendowane odpowiedzi