RONIN Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Serdecznie dziekuję za głosy oddane na moją czerwoną strzałę, tylko nie wiem czy głosującym podobał się skuter czy ta mgła za nim ;-). Zapraszam do zgłaszania kandydatur na skuter miesiąca lutego 2014. Zapowiadają słoneczną pogodę i dodatnie temperatury więc jest szansa, że będzie trochę więcej zdjęć niż w ubiegłym miesiącu. Do 15 lutego zgłaszamy zdjęcia do konkursu. Regulamin konkursu: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Głos oddany na własne zdjęcie będzie nie ważny 7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia. 8. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach
Skała Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Muszę to napisać .... To pierwsze zdjęcie powaliło mnie z nóg Super
GadekW Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Żeby kolega szczolkin nie poczuł się samotny to może dodam fotkę z.......dzisiejszej pierwszej wycieczki
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2014 Wojtuś zdjęcie extra PS Nie było ci zimno ?
iwan13 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 To moze jeszcze moja czerwona strzała :-)
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2014 Protestuję! Kategorycznie protestuję! iwan13 oszukuje - w tle widać kwiaty... w lutym!? Mój protest podkreślam swoją kandydaturą: iwan13 - bez urazy, żartuję, maszynka - miodzio!
GadekW Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Wojtuś zdjęcie extra PS Nie było ci zimno ? Wiedziałem, że nie obędzie się bez komentarza... trochę było, ale nie wytrzymałem
Rekomendowane odpowiedzi