rabel Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 cześć! dlaczego nie mogę umieścić ogłoszenia sprzedaży w dziale Sprzedam/Kupię/Zamienię? nie mogę dodać nowego tematu? jaka jest tego przyczyna? Tomek
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Stycznia 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Stycznia 2014 Limit 30 postów.
ADMINISTRACJA Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Po I' wsze: założyłeś temat o przekazaniu leasingu (sprzedaży) w dziale Ogólne. Po II' gie: oferta nie spełniała warunków zamieszczania ogłoszeń. Przeczytaj dokładnie REGULAMIN. Po III' cie: niniejszy wątek też zamieściłeś w niewłaściwym dziale "Ogólne". Po IV' te: Nie posiadasz wymaganej ilości postów. Wszystko jest opisane w regulaminie. Tym samym 50% dla Ciebie za całość a temat przenoszę do właściwego działu. Zamykam.
rabel Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2014 dzieki za odpowiedz. czyli muszę czekać... ogłoszenie umieściłem na ogólnym bo nie mogłem w dziale Sprzedaż. Nie miałem zamiaru działać wbrew regulaminowi. dzięki za odpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi