Sympatycy robert1973 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam chciałbym pomóc koledze z innego forum, chodzi generalnie o rozpropagowanie imprezy, mam świadomość że to "inne" 2oo ale liczy się idea Jeśli źle trafiłem z tematem proszę admina o przeniesienie do właściwego działu. Pozdrawiam
mrzysty Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Mongolia- moje motocyklowe marzenie.
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 28 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Stycznia 2014 A czy kolega z innego forum może podać link do rozliczenia finansowego Fundacji (organizatora imprezy) bo na ich stronie nie potrafię znaleźć. Nigdzie też nie widzę informacji o tym KTO finansuje przejechanie trasy 15 tys. km.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Stycznia 2014 m@rkiz cytuję "Szukamy sponsorów na realizację celu wyprawy (nie kasy na wyjazd, choć jakby się trafiły jakieś datki, to zawsze mniej wyjdzie z naszego biednego budżetu )" na jazdę panowie mają (jak znam życie z własnej kieszeni) co do pierwszej części pytania nie jestem biegły w ich rozliczeniu finansowym ale jeśli napiszesz meila lub zadzwonisz na nr podany na stronce to pewnie zostaniesz poinformowany . Moim celem ( i kolegi )nie jest zbieranie datków tylko rozpropagowanie samej imprezy Pozdrawiam ps "walnąć lajka" nic nie kosztuje a chłopaki się ucieszą
Rekomendowane odpowiedzi