Skała Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Przyjaciele proszę o pomoc. Czy ktoś wie jak zmienić w Burgmanie 400 K7 wyświetlanie komputera na km i pokazywanie temperatury w celsjusza? Sprowadziłem skuter z USA i mam wszystko w galonach i milach. Czy jest możliwa zmiana sposobu wyświetlania? Czy trzeba wymieć komputer? Licznik można kupić na allegro ale czy to coś da? Dzięki za pomocne wskazówki
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Stycznia 2014 Administrator Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie próbowałem w AN400 K6> ale w AN650 US jest taki patent> Ustawić wyświetlanie ODO (licznik całkowity) i długo przytrzymać RESET.
Skała Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2014 Czy jest różnica w tym aby to zrobić na odpalonym silniku czy nie? Zaraz idę do garażu i spróbuję
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Stycznia 2014 Administrator Opublikowano 25 Stycznia 2014 Raczej takie czynności robi się na niepracującym motorze.
gryglas1 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Cześć sprawdzałem w instrukcji obsługi k7 jednak nie ma tam ani słowa o zmianie jednostek wyświetlania. Jak coś znajdziesz to napisz.
Jerry_R Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jesli chodzi o sama predk. - konwersja MPH na KM\H - to wg producenta jedno nacisniejcie przycisku: SpeedoHealer SH4: http://www.healtech-electronics.com/
Skała Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jeśli kupię kiedyś takie urządzenie to za jednym kliknięciem to zmienię. To jasne. Na razie tego nie mam Niestety w instrukcji nie ma informacji o sposobie zmiany. Po wciśnięciu reset zmieniam tylko serwis olejowy. Nie mam pomysłu. a może się nie da?
Maser Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 A może napisz po prostu do Suzuki Poland? Kiedyś pisałem i dosłali mi potrzebne informacje
Skała Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tak zrobię. Dziękuję za wszystkie podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi