mmm Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 proszę kolegów o porade mam do wyboru opony 2 firm i nie wiem na ktore sie zdecydować Metzeler feel Free czy PirelliDiabloScooter komplet przod tył w tej samej cenie 400 zet.do k7.nowe moze ktoś z WAS juz testował jedne i drugie prosze o opinie i porade .Pozdrawiam mmm
Gość maxell Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 proszę kolegów o porade mam do wyboru opony 2 firm i nie wiem na ktore sie zdecydować Metzeler feel Free czy PirelliDiabloScooter komplet przod tył w tej samej cenie 400 zet.do k7.nowe moze ktoś z WAS juz testował jedne i drugie prosze o opinie i porade .Pozdrawiam mmm Obie są bardzo dobre, więc co byś nie kupił będziesz zadowolony. Osobiście polecam sklep http://www.sklepopon.pl/
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2014 Kończę drugi kpl. Diablo i są bardzo ok. ale na wiosnę planuje założyć Feel Free. Podobno jeszcze lepsze. Italiańcy po latach zachwytu nad Diablo teraz przesiadają się właśnie na Metzelery Zobaczymy jak się sprawią
mmm Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 opony i cene zaproponowali mi w OPONEO
RONIN Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 od chyba 8 lat kupuję tutaj: http://www.oponymotocyklowe.eu/ . Nie wiem jak ceny, ale zawsze dostawa na czas i zgodnie z zamówieniem Może i wszystko zgodne ale ceny niezbyt atrakcyjne, przynajmniej dla mnie, za komplet Pirelli Diablo Scooter do GPtki musiałbym zapłacić o 300 pln. więcej niż na oponeo. Teraz już chyba jestem skazany na Diablo, bo w moim rozmiarze nie ma wyboru.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2014 Czekam własnie na dwie oponki kupione w sklepopon.pl. Kupiłem Michelin city grip.Koszt to 383zł z przesyłką.
mmm Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 własnie kurier dostarczył mi Metzelery duzo piszecie o Diablo ze super itd ale post Arturo-bb jakos dziwnie mnie skłnił ze wybrałem FEEL FREE za komplet do k7 zapłaciłem 436 zł wraz z przesyłką .Opony są z 2013r 46tydzien.tak na wizós i dotyk to ładna oponka twarda jak cholera.Jak by co to Arturo Twoja wina :laughing: .moze ktos więcej napisze cos o Metzelerach jak na mokrej suchej czy szybko sie nagrzewają i jaka przyczepnosc uwielbiam mocno składac sie w zakretach.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2014 Spoko Loko , Luz i Sponton. Sam popełnię ten "błąd" za parę miesięcy I z ciekawością poczekam na twoje pierwsze testy. Pogoda taka że za chwilę będzie można śmigać (niektórzy już to robią) Też minie interesuje zachowanie Metzelera bo sam preferuję "agresywny" styl jazdy( późne dohamowania przed zakrętem,mocne składanie się w winklu itp.) Diablo pod tym względem było Ok a podobno Metzeler jest lepszy. Zobaczymy
mmm Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 ok będe testował i dam Ci znać.....pozdrawiam
Jaki 40 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 A co jaki czas trzeba wymieniać opony mimo ,że bieżnik jest jeszcze ok.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Lutego 2014 5 latek.Dotyczy to również wszystkich dodatków gumowych typu: pasy napędowe ,przewody płynów chłodnicy itp.
Jaki 40 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Dzięki no to za rok czekają mnie wydatki żonka się ucieszy
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2014 Zmiana opon ze starości ? To ty jeździsz tym skuterem czy na niego patrzysz ?
Jaki 40 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 No Artur mam go dopiero rok a on ma 4latka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2014 Jaki przebieg ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2014 No to jak mało będziesz jeździł to może do końca sezonu wystarczą. A jak plan taki na +10 tyś to już się rozglądaj.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2014 Moje wytrzymują 0d 12 do 16 tyś i śmietnik. Teraz do wakacji jeszcze na starych a końcem Lipca następne
grom Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Do jakiej prędkości kupujecie opony do AN 650, do 180 czy 210 km/h ?
RONIN Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 musisz mieć minimum taki indeks jak maksymalna prędkość podawana przez producenta, 180 powinno wystarczyć, gdyż mówimy tu o realnych prędkościach a nie licznikowych, zresztą każda norma zawiera jeszcze margines bezpieczeństwa.
Rekomendowane odpowiedzi