kfcent Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Swietna robota. Widac ze forum "żyje" odrazu po wejsciu.
mefisto.diabel Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak Rada Nadzorcza zdecyduje o zmianie rozmiaru - to chwila moment Cieszę się, że się podoba
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Administrator Opublikowano 22 Stycznia 2014 Rozmiar już był zmniejszany, dostosowywany. Problem z androidem leży gdzie indziej ale w tej chwili mamy inne priorytety.
przemas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Banerki graficznie bardzo ładne. Brawo! Odrobinę tylko "razi" ten Aerox 50cc (bo to nie maxi): Może by go podmienić na żółtego T-max'a...
mefisto.diabel Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2014 Banerki graficznie bardzo ładne. Brawo! Odrobinę tylko "razi" ten Aerox 50cc (bo to nie maxi): Może by go podmienić na żółtego T-max'a... Jak podeślesz mi front żółtego T-Maxa w dobrej jakości to podmienię
dr.big Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 530- ek nie ma żółtych, a starą pięćsetkę nie ma co, bo już teraz jest stara, to co to będzie za parę lat ... PS. Chyba, że wersja "special edition" biało- żółta ...
przemas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Rzeczywiście z tymi kolorami w nowych skutach dość monochromatycznie... Ale może taka zamiana: Aerox na żółtego Xciting 400 a DownTown na białego X-max 250 ?
mefisto.diabel Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 Rzeczywiście z tymi kolorami w nowych skutach dość monochromatycznie... Ale może taka zamiana: Aerox na żółtego Xciting 400 a DownTown na białego X-max 250 ? pikczery OK. Jak wrócę do pracy gdzie mam pliki bazowe w poniedziałek (jakieś choróbsko mi się przyplątało) to podmienię i podeślę.
przemas Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Fajnie. Pozostaje tylko uzyskanie akceptacji od naszych Adminów (żebyś nie wykonał niepotrzebnej pracy) Dużo zdrowia życzę!
Rekomendowane odpowiedzi