Sympatycy Anton Opublikowano 20 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2014 WAW! A to co?! Jutro idę do okulisty! Chyba mi coś ........ miga (?). Fajne to-to. Zaczynam się przyzwyczajać do CZERNI! Kiedyś tam, będąc w sanatorium, okładano mnie przed masażem borowiną. Więc pytam tą masażystkę - dlaczego taką ziemią? - No wie pan - w pańskim wieku, trzeba się już przyzwyczajać! [EDIT] Nie chcem, ale muszem To przeskakiwanie banera w czasie "przechodzenia na inny temat" jest KAPITALNE! BRAVO dla ... ktosia! Ożywiło to stronę/y - i to jeszcze jak! Ten mój dowcip - na temat borowiny - to kiszka!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wygląd ok Tylko jest szersza i aby ją oglądać bez przesuwania to małe literki
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2014 Podobają mi się zmiany. Jest nowocześniej, świeżo i ładnie dla oka. Czekam na więcej. Dobra robota !
Norbert Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 no wreszcie jest cacy. Stara była naprawdę...stara. Teraz jest zacnie
czaro69 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dobra robota, brawo. Świeżo i nowocześnie
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Gratuluję twórcy. Tak jak napisał Piootr jest świeżo i nowocześnie. Bardzo dobry ruch
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2014 Bardzo ładna gafika tylko na androidzie tworzy się dziura z prawej strony.
Klubowicze Campto Opublikowano 21 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2014 Trzeba przyznać, że jest dużo lepiej. Strona nabrała "życia".
Sympatycy Volvo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jest super tak trzymać .
Administrator Tetsuo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Administrator Opublikowano 21 Stycznia 2014 Cieszę się , że się podoba. Oczywiście bannerki wyczarował mefisto.diabel. Dziękujemy :-)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Stycznia 2014 Administrator Opublikowano 21 Stycznia 2014 Banerki właśnie "wycentrowałem" i teraz powinny się właściwie wyświetlać. Super, że się Wam podobają. Mefisto, raz jeszcze dzięki za te udane projekty Bardzo ładna gafika tylko na androidzie tworzy się dziura z prawej strony. Sprawdź proszę teraz.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2014 Teraz jest OK. Poprostu nowe forum.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2014 Pisaliśmy jednocześnie. Na kompie jest OK a na androidzie nadal obrazek wychodzi poza stronę i jest dziura z prawej strony.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Stycznia 2014 Administrator Opublikowano 21 Stycznia 2014 [...] na androidzie nadal obrazek wychodzi poza stronę i jest dziura z prawej strony. Przykro mi ale na tą chwilę nie mam na to pomysłu...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2014 OK damy radę.
Sympatycy krys70 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kurcze na smrtfonie (android) jest porazka !sciana
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2014 Na stacjonarnym nadal się rozłazi. Może mniej niż przedtem ale jednak(jedne banery bardziej inne mniej ale rozłazi)
LWfilip Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Oglądam z laptopa i jest OK! Rozłazi się na smartfonie z androidem. Zasadniczo, fajna zmiana. Za jakiś czas, po dostrojeniu wszystkiego, nikt nie będzie pamiętał, że coś tam nie grało. Brawo
Baśka13 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Bardzo fajna zmiana u mnie na tablecie wszystko gra.
RONIN Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 U mnie na tablecie z Androidem i smartfonie z Windowsem też czołówka jest szersza niż reszta strony.
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie często mi się podobają zmiany ale ta jest SUPER, u mnie na Mozilli też się rozłazi.
Jurek_mwo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mi się podoba,małe poprawki jak wiadomo i będzie git majonez
Rekomendowane odpowiedzi