Sympatycy Volvo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nieważne gdzie ważne z kim się lata. Samemu to troszkę nudno. Po to jest to forum by było z kim pogadać ,polatać,poimprezować.
Gość bernardblack Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 uderz w stół,to musialo sie tak skończyć, sorki alezalatuje to pretensjami i jak zawze cudna odmiana flaszywej skromnosci, ja spotkalem osobiscie 3 osoby z forum i z 2oma nie chce miec nic wspolnego wiecej takie cwaniaczki, nie poto pisalem o lizusostwie zeby zaraz je zobaczyc w kolejnych postach, cóż gratuluje pazdzioch dojrzałości i szczerze się cieszę, że nie dorastam ci do pięt Ostrzeżenie za OT. Wrzuć już na luz i przestań się żalić. Nikt ciebie tu na siłę nie trzyma. dr.big
dr.big Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 W dniu 8.01.2014 o 21:17, Mati_K napisał(a): (...)1. Czy mogę dołączyć się do jakiejś grupy żeby jeździć motorem lub skuterem na jakiś wypad na jakiś wyjazd itd.bo samemu jechać to trochę nudne by było ? 2. Który skuter jest lepszy i mocny Suzuki Bugman 650 czy Honda silver wing 600 ? 3. Ile spała Suzuki Burgman 650 albo Honda silver wing 600 ? 4. Jeźdzą na te zloty same skutery czy inne motory tez jezdzą np szosowo - turystyczne ? (...) Ad 1: Oczywiście, np. w Łodzi jest silna grupa . Ad 2: Lepszy i mocny... Ciężko powiedzieć... Na Twoim miejscu zainteresowałbym się raczej SW600. Ad 3: Bardzo ogólnie można powiedzieć, że Hondy SW600 z pierwszych lat spalają więcej od AN650... Ad 4: Na zloty jeżdżą też Koledzy na motocyklach szosowo- turystycznych . Nie ma tu podziału na maxiskutery czy motocykle. Jeśli ktoś nie mo możliwości przyjazdu na jednośladzie, przyjeżdża samochodem i też nikt na to "krzywo" nie patrzy.
Gość bernardblack Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 trzeba sie zmusza faktycznie zeby tego sluchac, zaczela sie przygoda od oszusta papciocha ktory wyciaga kase z AC rozwalajac swoje maszyny umyslnie !!! powienienm to zglosic od razu przy zakupie jak sie wyspowiadal i konczy sie na zjebce od kolejnego administratora z kompleksami, z takimi idiotami nie bede mial nic wspolnego, żal patzrec na takie towarzystwo wzajemnej adoracji - LICZĘ NA JAK NAJSZYBSZE UUNIĘCIE MOJEGO PROFILU Konto bernardblack zostało usunięte/zbanowane. Administracja
Gość Bartheez5 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 W dniu 11.01.2014 o 13:49, bernardblack napisał(a): trzeba sie zmusza faktycznie zeby tego sluchac, zaczela sie przygoda od oszusta papciocha ktory wyciaga kase z AC rozwalajac swoje maszyny umyslnie !!! powienienm to zglosic od razu przy zakupie jak sie wyspowiadal i konczy sie na zjebce od kolejnego administratora z kompleksami, z takimi idiotami nie bede mial nic wspolnego, żal patzrec na takie towarzystwo wzajemnej adoracji - LICZĘ NA JAK NAJSZYBSZE UUNIĘCIE MOJEGO PROFILU Szkoda panie kolego, że nie zalogowałeś się oficjalnie na tym forum , tylko krytykujesz wszystko i wszystkich co tu napotkałeś. A anonimowość którą się zasłaniasz nie zwalnia cię z odpowiedzialności za to co tu wypisujesz. Czytając twoje posty sądzę że 20 wiosen nie ukończyłeś. I z tego co widzę trafiłeś na bardzo kulturalnych i wyrozumiałych ludzi z tego forum , bo ja chętnie bym ci uzębienie przejżał............
dr.big Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dostałem jeszcze od "bernardblack" PM. Jak ja kocham takich ludzi, którzy muszą się wyżalić i "wyżyć" za swoje zapewne spaprane życie . Tekst PM: "Przeginasz szmaciarzu,na kazdym forum znajdzie synek z syndormem boga,jak takich pajaców tu sieja to nie jet to miejsce dla mnie, t zaczal ten pad\zdzioch palant,bron swoich jak akzdy pedal i skoncz bredzic bo masz wladze,to nei forum tylko kolejny ego smietnik dla dzieci takich jak ty" Proszę mi nie pisać, że nie zamieszcza się wiadomości prywatnych. Wiem o tym bardzo dobrze, ale takie postępowanie trzeba piętnować, a chwasty trzeba wyrywać. I już . Widzę, że użytkownik został już usunięty. Czyli następny frustrat , który tym razem przybłąkał się nie wiadomo skąd ...
Sympatycy robert1973 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2014 ehhh ręce opadają...... a Mati_k się tylko chciał doradzić..... sory za OT ale nie mogłem się powstrzymać
Mati_K Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 dodam jedno bo zapomniałem napisać mam prawko na kat. A zdawałem 3lat temu
Klubowicze Domel Opublikowano 11 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2014 Biedny, nieszczęśliwy i zakompleksiony mały człowieczek. Proponuje usunąć wszystkie posty związane z tym gościem by kontynuować dalej temat. Pozdro.
Pan rypak Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Proponuje usunąć wątek w ogłoszeniach''zamienię'' Ta sama osoba,pod przykrywką (już nie powiem jaka-bo słów brak,ale w stopce macie info kto))pod każdym możliwym pozorem próbuje zamieszczać swoje wypociny na forum obrażająć moich kolegów. Mozliwa rowniez zamiana: kask moto oczywiscie, sprzet komputerowy, telefon lub instrumenty - klasa sama w sobie, - świetny fason, - wykonane z najlepszych materiałów, - nieprzewiewne, - nieprzemakalne, - odpinane szelki itp - czarne - rozmiar XXL - możliwosc przymiarki przed zakupem, - jedyna wada sa rozciagniete sciagacze z boku w pasie - od nowosci byly słabe,stąd taka szerokosc, zupelnie nie przeszkadza to w uzywaniu, i tak zawsze nosilem pasek;) Sprzedaje tylko dlatego, że mam okazje kupić jeszcze lepsze spodnie, i niestety o wiele drozsze, stad tak niska cena * fotki na maila, dokladne w miarę mail: bernardblack@o2.pl tel:796916454 Wróć do góry Raportuj .. -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Wróć do Zamienię . . Przepraszam Mati_K że zaśmiecam ci wątek,ale musiałem to napisać dla dobra ogółu.
dr.big Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dzięki za czujność . Na razie użytkownik Walter44 został zablokowany, później zastanowimy się, co z nim zrobić.
Pan rypak Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dzięki Bigu:)w imieniu innych użytkowników.
felia Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 I pomyśleć, że dyskutowałem z gościem na temat zakupu mojego moto, masakra jakaś...
Rekomendowane odpowiedzi