Sympatycy krys70 Opublikowano 12 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2014 Może nie w temacie ale chciałem zabrać głos w obronie Burgmana 400 . To ja jechałem w 2013 w lipcu z ekipą do Bułgarii a z XMarcinem do Turcji co prawda solo ale na maxa załadowany . Burgman 400 k7 nigdy nie miał problemów z dotrzymaniem tempa w grupie ani na autostradzie ani w górach . W Turcji byliśmy nie tylko w Stambule ale też w Efezie a w drodze powrotnej zaliczyliśmy Troję . W przeciągu dwóch tygodni przybyło na liczniku 5300 km ze średnią 3,8 l/km , owszem Burgman 400 nie jest demonem przyśpieszeń ale ze świateł puszki nie mają szans , więc nie jest to zły sprzęt nawet na dalsze wyprawy . Cała relacja z naszej wyprawy jest w Imprezy-podróże , Kierunek<=> Bułgaria . Andrzejku ale trzeba dodac, ze ty wazysz tyle co żonaty wróbel. Prawda jest, ze Twój An400 daje rade i to nawet na "przelotach" na poziomie 150km/h (licznikowe) Wiem to z autopsji. ...
Maciej_f Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Dorzucę jeszcze jedną dosyć istotną rzecz na temat B400 z 2002 czyli K2 i nie tylko bo inne modele tez mają tą przypadłość, potrafią wsiąść sporo oleju. Na tak długą trasę bym się zastanawiał czy nie zabrać ze sobą baniaczka oleju 4 l. a to już trochę zajmuje. Bodajże od K7 usunęli ten problem ale tu sprzęgło potrafi się odezwać. Wiadomo każdy śmiga tym czym lubi.
pabloxl Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Ja w czerwcu wybieram sie (DT300) solo do Chorwacji. Maxx gratuluję pomysłu i również odwagi. Mała uwaga co do komfortu siedziska. Kanapa jak dla mnie, na dłuższe trasy jest trochę niewygodna. Po dłuższej jeździe miałem wrażenie, jakby perforacja materiału siedziska, wpijała mi się w skórę czterech liter. Ogólnie jednak uważam, że DT jest świetny również na dłuższe trasy. P.s. To chyba z Tobą rozmawiałem przy okazji wymiany opon u wulkanizatora?
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 14 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2014 Wycieczka do zrobienia bez większych problemów - byłem więc wiem http://www.forum.burgmania.net/topic/634-grecja-wlochy-relacja-z-przebiebu-wyprawy/page__hl__%2Bgrecja+%2Bw%B3ochy Powodzenia w planach i ich realizacji.
Rekomendowane odpowiedzi