Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2014 W dniu 21.02.2014 o 08:18, arturo-bb napisał(a): Piootr ja zrobiłem na swojej już 30 tyś i część z pasażerem i pinklami. I jak dla mnie zawias jest ok. (no ale ja malutki i chudziutki jestem 80 kg.) No i na mnie powoli nadchodzi czas wymiany sprężyn. Było miękko , aż za miękko i w czaasie treningow na Burgmanii instruktor z PRO MOTOR jak się przejechał moim skutem zwrócił mi uwagą abym przyjżał się zawieszeniu. Dzisiaj zmieniałem olej w lagach i przy okazji sprawdziliśmy stan sprężyn. Został 1,0mm do granicy wymiany wg serwisowki. No ale co się dziwić moja Honda nie ma ze mną lekko. Mimo że sam może nie jestem jakiś mega ciężki ale nadrabiam to terenem w jakim porusza się silver.( zdażają się szutry,kamienie i inne dziurawe drogi ) Wybór padł na HYPERPRO ale wymienię je po sezonie .
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2014 W dniu 24.06.2014 o 13:41, arturo-bb napisał(a): No i na mnie powoli nadchodzi czas wymiany sprężyn. Wybór padł na HYPERPRO ale wymienię je po sezonie . Artur, ja też ostatnio ciężki nie jestem. Podkręciłem tul na "5", a z przodem nie ma regulacji. Jak będziesz kupował to zrobimy zakup grupowy - ty i ja. Daj znać na PW.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tył mam na stałe na 5 ( nie chce mi się ciągle przestawiać a w sumie spasowała mi jazda na tym ustawieniu) A Hyperpro będę zamawiał tu Po zmianie oleju na 15 już jest lepiej i ten sezon spokojnie objadę.
Rekomendowane odpowiedzi