Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zjednoczeni w Burgmanii, witajcie w 2014 roku! Dziękuję wszystkim głosującym w grudniu '13 za uczestnictwo w moim sukcesie. Konkurentom..., przepraszam, Konkurentowi dziękuję za zaciętą walkę a Stwórcy za aurę która umożliwiła mi uwiecznienie telefonem komórkowym tego momentu przecudnej urody wśród mazowieckich brzóz i sosen. Wygrywając zeszłomiesięczny konkurs zostałem zobligowany do otwarcia takiego w tym m-cu, co niniejszym czynię. Zapraszam Koleżeństwo do wzięcia udziału w rywalizacji zgodnie z poniższym regulaminem: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury, * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta), 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie, 3. Termin głosowania do ostatniego dnia danego miesiąca, 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela, 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki, 6. Głos oddany na własne zdjęcie będzie nieważny, 7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia, 8. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach.
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2014 Po raz pierwszy i jako pierwszą w Nowym 2014 Roku zgłaszam swoją Zacną jako kandydatkę na Miss obiektywu stycznia ;-) Fot. 1 Fot. 2
Norbert Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 propozycja nr 1, czyli poprzedni Burek propozycja nr 2, czyli obecny Bogumił Propozycja nr 3
RONIN Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Moja propozycja Gilera we Mgle I jeszcze jedno w świątecznym klimacie
Rekomendowane odpowiedzi