Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Podobnie jak w latach poprzednich zapraszam do chwalenia się gwiazdkowymi prezentami, które są związane z nasza pasją motocyklową.

W tym roku Mikołaj był bardzo hojny i otrzymaliśmy piękne "czapki".

SDC10392.JPG

Opublikowano

U mnie, jak co roku, powietrze do pompowania kół zrobiło furorę :clapping: .

Opublikowano

U mnie pojawił się z letnią kurtką AXO Sayeah, brelokiem do kluczy i książką "Dosięgnąć choryzontu, czyli motocyklem przez świat" :-)

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 4

• Klubowicze
Opublikowano

A ja dostałem najbardziej znienawidzony prezent; skarpety.

Ale ponieważ od osoby (wiadomo, że Mikołaja) od której nigdy bym się tego nie spodziewał i do tego jeszcze termoaktywne, to sprawiły mi dużą frajdę.

Już sprawdzone, są o.k.

Dziękuje Mikołaju.

Opublikowano

Ja dostałem koszulkę termo Brubecka

• Klubowicze
Opublikowano

Ja taki gwizdek dostałem, podobno na psy, ale chyba zepsuty jakiś... Dmucham i dmucham, a on tylko pi-pi-pi, pi-pi-pi! :russia:

IMAG0056.jpg

Opublikowano

Pas nerkowy Seca . Stary już jestem więc na pewno się przyda :russia:

• Sympatycy
Opublikowano

A ja od mojej młodszej córci - hmn to znaczy od Mikołaja - dostałem całą prasę motocyklową jaka była w empiku. Super. Było co czytać wieczorami. Nawet znalazłem w jednej fajną propozycję wyjazdu wokół Biebrzańskiego Parku Narodowego, ale to już temat do przegadania na innej stronie.

Opublikowano

u mnie Gwiazdor (ten prawdziwy) zostawił kilka dni przed Gwiadką skuter w garażu. Pewnie nie chciało mu się dźwigać dlatego pośpieszył się o 2 dni :question::)

Opublikowano

Mefisto nie narzekaj, mój był tak leniwy, że prezent był z własnym odbiorem, musiałem przejechać 2300 km. ale warto było ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Mi przyniósł szybkę turystyczną z AirFlow do Zacnej co by nie wiało tak okrutnie. Jeszcze nie zamontowana. czeka

Opublikowano

Ja dostałem od mikołaja buciki TCX x-cube w sam raz na wycieczki w nowym sezonie. Dzięki Ci Mikołaju...

• Klubowicze
Opublikowano

i o mnie Mikołaj nie zapomniał :P chyba była grzeczna ??? ;)

taką książeczkę dostałam

prelecz.jpg

trasa sierpniowa już zaplanowana :)

• Sympatycy
Opublikowano

No dobra mnie sie portki trafily ale Gwiazdor nie przewidzial,ze świeta tak mnie poszerzą :fireman2: