Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2013 Podobnie jak w latach poprzednich zapraszam do chwalenia się gwiazdkowymi prezentami, które są związane z nasza pasją motocyklową. W tym roku Mikołaj był bardzo hojny i otrzymaliśmy piękne "czapki".
dr.big Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 U mnie, jak co roku, powietrze do pompowania kół zrobiło furorę .
jacek_gda Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 U mnie pojawił się z letnią kurtką AXO Sayeah, brelokiem do kluczy i książką "Dosięgnąć choryzontu, czyli motocyklem przez świat" :-) Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 4
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2013 A ja dostałem najbardziej znienawidzony prezent; skarpety. Ale ponieważ od osoby (wiadomo, że Mikołaja) od której nigdy bym się tego nie spodziewał i do tego jeszcze termoaktywne, to sprawiły mi dużą frajdę. Już sprawdzone, są o.k. Dziękuje Mikołaju.
Sysgone Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja dostałem koszulkę termo Brubecka
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja taki gwizdek dostałem, podobno na psy, ale chyba zepsuty jakiś... Dmucham i dmucham, a on tylko pi-pi-pi, pi-pi-pi!
Nurider Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Pas nerkowy Seca . Stary już jestem więc na pewno się przyda
Sympatycy irasko Opublikowano 30 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Grudnia 2013 A ja od mojej młodszej córci - hmn to znaczy od Mikołaja - dostałem całą prasę motocyklową jaka była w empiku. Super. Było co czytać wieczorami. Nawet znalazłem w jednej fajną propozycję wyjazdu wokół Biebrzańskiego Parku Narodowego, ale to już temat do przegadania na innej stronie.
mefisto.diabel Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 u mnie Gwiazdor (ten prawdziwy) zostawił kilka dni przed Gwiadką skuter w garażu. Pewnie nie chciało mu się dźwigać dlatego pośpieszył się o 2 dni
RONIN Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mefisto nie narzekaj, mój był tak leniwy, że prezent był z własnym odbiorem, musiałem przejechać 2300 km. ale warto było ;-)
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2014 Mi przyniósł szybkę turystyczną z AirFlow do Zacnej co by nie wiało tak okrutnie. Jeszcze nie zamontowana. czeka
GadekW Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ja dostałem od mikołaja buciki TCX x-cube w sam raz na wycieczki w nowym sezonie. Dzięki Ci Mikołaju...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2014 i o mnie Mikołaj nie zapomniał chyba była grzeczna ??? taką książeczkę dostałam trasa sierpniowa już zaplanowana
Sympatycy krys70 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2014 No dobra mnie sie portki trafily ale Gwiazdor nie przewidzial,ze świeta tak mnie poszerzą
Rekomendowane odpowiedzi