Marcin 78 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dziś odebrałem od listonosza solidnie zapakowaną przesyłkę w środku zaje..fajny kalendarz (mój pierwszy z burgmani i mam nadzieję że nie ostatni) Dziękuje za chęci,stworzenie i wysłanie kalendarza
mefisto.diabel Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja sprawdzam skrzynkę codziennie i na razie pusto :msn-cry:
Abach Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Do mnie dotarł w poniedziałek, wielkie dzięki
Klubowicze nietoperz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wprawdzie nie pod ten adres ale już dotarł do mnie. Dziękuje jest bardzo fajny.
stefanekmac Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wielkie dzięki. Zaskoczyło mnie tak solidne opakowanie. Szacunek dla Was.
mefisto.diabel Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Faktycznie. Solidne opakowanie A skoro to piszę znaczy się, że kale dotarł i będzie służył przez kolejne 11 miesięcy Dzięki
Majeczka Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kalendarz wczoraj był już na poczcie, dzisiaj odebrałem. Jak zawsze świetnej jakości i mało kiedy na innych forach jest tak dobrze zapakowany, zabezpieczony. Szacunek dla Ewik i Wrzonia Mam jeszcze jedną sprawe. Zdjęcia na miesiące październik i grudzień się zgadzają, są to foty z 2012 roku, ale zdjęcie na listopad chyba nie brało udziału w głosowaniu na "skuter miesiąca listopad 2012" wygrało wtedy moje zdjęcie, zostałem poproszony o podesłanie zwycięskiego zdjęcia w jak największej rozdzielczości, oczywiście podesłałem - sprawdziłem maila i został on na pewno wysłałny. Czemu zdjęcie nie znalazło się w kalendarzu??
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Stycznia 2014 Administrator Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kalendarz już sobie dynda na ścianie... towar pierwsza liga! Wrzonio i Ewik.... wielgachne dzięki za to, że Wam się chciało
szamot Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ja dzisiaj również odebrałem kalendarzyki, Są fajowe dzięki pozdrawiam
Klubowicze arturas Opublikowano 31 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ewik i Wrzonio, Serdeczne dzięki za kalendarz - jest SUPER :clapping: . Wczoraj dostojnie znalazł miejsce na kawałku ściany. Jutro już będę spoglądał na 2oo z lutego..
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 31 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2014 Kolego Majeczka (Mr.Hex) Faktycznie Twoje zdjęcie zwyciężyło w konkursie w listopadzie 2012 roku, ale niestety ja nie otrzymałem od Ciebie maila ze zdjęciem (zresztą informacji na PW też nie było), podobnie zresztą jak i od innych uczestników konkursu, niektóre były w słabej jakości i też nie zostały zamieszczone w kalendarzu. Ze względu na dość krótki czas na realizację i konieczność dostarczenia zdjęć do wykonawcy kalendarza, zostały zamieszczone te zdjęcia którymi dysponowaliśmy. Przykro mi, że tak się stało, ale staraliśmy się usatysfakcjonować wszystkich. Niestety czasem tak wychodzi.
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2014 A i ja psim swędem kalendarz otrzymałem. Kalendarz baaaaaaaaaardzo ładny. Dziękuję Ewikowi i Wrzoniowi. Świetna robota
Majeczka Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Wrzonio zaraz po rozpoczęciu tematu i prośbie o jak najszybsze podesłanie zdjęć wysłałem zdjęcie i podałem z którego miesiąca + nick, PW przyznam, nie wysyłałem Zaskoczenie, że nie dotarł kurcza byłem przekonany że zdjęcie 'poleciało' Chciałem mieć pamiątke po byłym moto No nic, trudno, szkoda bardzo kalendarz 'limitowanej edycji' i tak się podoba
Klubowicze Ravenka Opublikowano 4 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2014 Świetny kalendarz. Brawa dla Ewika i Wrzonia za wykonanie :clapping:
Klubowicze Ewik Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2014 Mam nadzieję, ze wszyscy otrzymali zamówione kalendarze. Wszystkie egzemplarze zostały wysłane, zgodnie ze wskazówkami lub odebrane osobiście. Żadnych reklamacji nie otrzymałam. Dziękuje bardzo, za opinie i cieszę się, że nasza praca przypadła Wam do gustu. Zatem temat "Kalendarz Burgmanii edycja 2014" można uznać za zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi