Klubowicze karton Opublikowano 1 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2014 Poprosze o sztuke1
Klubowicze MAKI Opublikowano 1 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2014 Proszę o 1szt . Odbiór ? Być może przez moją córeczkę która obecnie mieszka w W-wie .
Klubowicze nietoperz Opublikowano 2 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam wszyatkich i ja też poprosze 1 sztuke kaledarza.
kowal Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam, dzięki za podjęcie tematu, przelew poszedł.
czaro69 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witajcie, proszę o jedną sztukę kalendarza. Przelew poszedł
ruslan007 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Cześć ,proszę o jeden kalendarz przelew poszedł teraz.
Pan rypak Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 i ja zamawiam 1szt,kalendarz przekaże rodzinie z ''szlachetnej paczki''-przelew idzie
Gość Bartheez5 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Poproszę o jedną szt. za chwilke wykonam przelew
bobbens Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam, więc i ja poproszę o 1 szt. pieniążki właśnie przelewam, powinny być jutro, adres do wysyłki na PW pozdrawiam
vibro Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam Poproszę o 1 szt. Zaraz robię przelew. Pozdrawiam
Klubowicze MAKI Opublikowano 2 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2014 Przelew wykonano (bez kosztów wysyłki ) Dzięki i do usłyszenia
Klubowicze Doktorek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witajcie w Nowym 2014 Roku, wszystkim Wam życzę zdrowia dobrego, wielu radości oraz realizacji wszystkich marzeń i planów oraz dalekich podróży, proszę 1 szt. kalendarza Przemek Doktorek, przelew dokonam dzisiaj
marcin62 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 1 szt. przelew dokonany z wysyłką. Pozdr.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2014 Przelew za Kartona poleciał ode mnie, przez pomyłkę dwa razy wysłałam to żeby nie robić zamieszania poproszę dwa kalendarze ps. pomyłkowo zapłacony kalendarz już znalazł swojego właściciela
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2014 1 sztuczkę proszę. Odbiór osobisty. Przelew popłynął.
szczolkin Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Przelew poszedl troche pozno ale musialem prosic rodzica w pl bo z uk potrzebuja jeszcze nazwe banku wyslalem 65pln z kalendarz 1 szt + wysylka listem do uk ( nie paczka) w ubieglym roku list dotarl szybko i bez uszkodzen. Jeszcze raz dzieki za inicjatywe
Klubowicze nietoperz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2014 Przelew wyszedl niestety dopiero dzisiaj. Mam nadzieje ze jednak załapie sie na kalendaż.
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2014 1 szt .proszę, odbiór na imprezie karnawałowej w Wiśle .
Sympatycy orzeł Opublikowano 4 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2014 Wiesiu sorry, ale kasę wysłałem dopiero teraz.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2014 Przelew za Kalendarz poszedł dziś do południa
Majeczka Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 prosze o 1szt. przelewu wieczorkiem dokonam
Klubowicze Ewik Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dziękuje za zgłoszenia i dokonane wpłaty. Ze względu na święto, na pozostałe przelewy czekam do 8 stycznia, po tym terminie zamawiam kalendarze zgodnie z dokonanymi wpłatami. Szkoda tylko, że na tyle zarejestrowanych forumowiczów akces na wydanie kolejnego kalendarza zgłosiło tylko 58 osób.A z drugiej strony to będzie najmniejsze wydanie kalendarza Burgmanii w krótkiej historii druku kalendarzy, więc z czasem wartość kolekcjonerska może być bardzo cenna. Jeśli jeszcze dziś zdecydujesz się na zapisanie i wyślesz przelew to zdążysz zostać posiadaczem tego unikatowego wydania kalendarza
mefisto.diabel Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wiem, że lista była do wczoraj. może jakimś ślizgiem na taśmę uda się mnie wciągnąć na listę z 1 sztuką ? EDIT: Dzięki za wciągnięcie na listę. Kasa poleciała przed chwilą.
Rekomendowane odpowiedzi