Klubowicze AREQ Opublikowano 27 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Grudnia 2013 witam jestem ,,świeży " w Waszym toważystwie ale jak to mówią kiedyś trzeba zacząć i wiem że może to pytanie już kiedyś padło ale prosze o nieodsyłanie mnie do archiwum bo zależy mi na czasie i potrzebuje pilnej i szybkiej odpowiedzi prosze tylko o naprawde rzetelną porade ludzi którzy znają temat a mianowicie: Na dniach chce kupić BURKA 650 exe rok 2007 sprowadzony WŁOCHY wstepnie jestem ugadany ze sprzedawcą nieznam sie na motorach , bedzie to mój pierwszy tak wielki sprzet który bede chciał zakupić i przez co dołaczyć do wielkiego grona Burgmania-ków na co zwrócić uwage przy kupnie żeby sie nie wkopać i nie wpompowywać później kasy w naprawy i servisy czy może mi ktoś doradzić w punktach od czego mam zacząć przyjeżdzając na miejsce na oględziny przed zakupem jakie dokumenty musze zażadać od sprzedającego żeby potem go zarejestrować jakie opłaty mnie czekają w zwiazku z zarejestrowaniem i co jeszcze ps.w aukcji w opisie wszystko jest super fotki rewelacyjne ale wiadomo jak jest . z góry dziękuje i sredecznie pozdrawiam AREQ gg 2797003 areq@poczta.onet.eu
Sympatycy irasko Opublikowano 27 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Grudnia 2013 Myślę, że powinieneś zamieścić tę informację w: http://www.forum.burgmania.net/topic/6493-czy-oferta-jest-interesujaca/page__st__3800 zamieścić kilka zdjęć, link do strony. Często ktoś już oglądał ten sprzęt albo mieszka obok i się zna i może coś Ci więcej powiedzieć.
Rekomendowane odpowiedzi