Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Propozycja moto wypadu do Szwecji - maj 2014 -wstępne deklaracje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cormoran, trochę cierpliwości, negocjacje trochę trwają. Nurider napisał, że postara się w połowie stycznia podać jakieś konkrety a mamy dopiero 10ty.

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Nurider

36

• Dawid Wawa

18

• pawelneos

16

• skoli

14

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiesz jak to jest !!!! - im bliżej tym się bardziej człowiek niecierpliwi - ale powiem szczerze że też mnie kręci ten pomysł i to na Maxa ..Może to będzie nowy pomysł na zorganizowanie zlotu Burgmani w przyszłości taki inny jak wszystkie

Opublikowano

Mnie też kręci, ale wpisami nie przyspieszymy negocjacji, to duża impreza a pozostały jeszcze 4 miesiące do planowanego terminu. A Cormoran niech zbiera a jak będzie za dużo to wspomoże biedniejszych kolegów ;-)

Opublikowano

Doleje trochę oliwy :evil:

Dziś Stena ogłosiła na Twitterze fajna promocje Walentynkową .

2 w cenie 1 za 199zł :blush::clapping:

Rejs PL-S-PL

Kabina 2 osobowa :clapping: :clapping:

Czytałem że niektórzy chcieli zabrać plecaczek więc może się udać i tu coś wynegocjować.

http://www.stenaline.pl/do-szwecji/rejsy-turystyczne/walentynki

Opublikowano

Byłem już na takich Walentynkach !!!! Powie3m szczerze że brakowało mi skutera :chef: ale za to było dużo pysznego jedzenia

Opublikowano

Byłem już na takich Walentynkach !!!! Powie3m szczerze że brakowało mi skutera :chef:

Na marginesie:

Walentynki po to przecież są, aby romantycznie spędzić je ze swoim ukochanym skuterem. :)

• Klubowicze
Opublikowano

Trochę to mi nie pasuje: Szwecja, skuter, luty i zima. Ale morsy przecież mogą ? Ja czekam na maj.

Opublikowano

Panowie nie nerwowo :( Na razie rozmów nie ma ale będą za kilka dni. Przed naszym wyjazdem Stena ogarnia kilka innych więc stoimy w ogonku. Do maja jeszcze trochę czasu :puke:

Opublikowano

Wstępnie piszę się solo bez plecaka

Opublikowano

Zaproponowałem koledze na "manualu" jest mocno zainteresowany.A przy okazji, kto orientuje się jak taka ilość skuterów będzie zabezpieczona to jest umocowana na promie.

Opublikowano

Senior - Na pokladzie załadunkowym dla pojazdów podłoga jest przystosowana do szybkiego zamocowania tych pojazdów . Więc podejżewam że będą je mocować pasami inwidualnie lub po kilka sztuk przekladając pas przez koło . Pozdrawiam

Opublikowano

Sądzę że nie zaszkodzi mieć dodatkowy pas w kufrze. Można wtedy zabezpieczyć skuter przed wywrotkom. A jeśli chodzi o chorobę morską to najlepszym sposobem wg Krzysztofa Baranowskiego jest odpoczynek w cieniu gruszy.

• Sympatycy
Opublikowano

No dziś 15.01.2014 r. - może coś się dowiemy ?

Opublikowano

Jaco cierpliwości

Panowie nie nerwowo :) Na razie rozmów nie ma ale będą za kilka dni. Przed naszym wyjazdem Stena ogarnia kilka innych więc stoimy w ogonku. Do maja jeszcze trochę czasu :)

Opublikowano

Ludzie opanujcie się. Styczeń dopiero. Nurider sam napisze jak będzie jakiś nius.

o_O

Opublikowano

17 stycznia a tu nic :pimp: czekanie tylko wzmaga apetyt !

• Klubowicze
Opublikowano

Ale za to jak potem potrawa smakuje....

Opublikowano

17 stycznia a tu nic :pimp: czekanie tylko wzmaga apetyt !piwko

Opublikowano

Cierpliwości. Szefowa marketingu SL oddaliła sie na zasłużony urlop.

• Sympatycy
Opublikowano

Wiem .... urlopuję się z Nią :clapping:

Opublikowano

Wiem .... urlopuję się z Nią :clapping:

No to jak dobrze rozegrasz sprawę to wycieczkę będziemy mieli gratis :tabletalk:

• Sympatycy
Opublikowano

No staraj się, chcemy być wszyscy zadowoleni z tego wyjazdu. :beer: Masz talent.

Opublikowano

No Cormoran wszystko w Twoich !bicz ,,rękach"

Opublikowano

Mam pierwsze informacje ze Steny . Średnie powiedziałbym ... jeszcze debatują ale chyba zmierza to ku temu, że nie zaangażują się w to organizacyjnie. Wychodzi na to ,że 300 moto i ok 500 osób to za mała grupa by się nad nią jakoś specjalnie pochylać ...ale walka jeszcze trwa. Jeśli SL w to nie wejdzie to wdrażamy plan nr 2 . W tym , najdalej w przyszłym tygodniu na stronie przewoźnika ma się pojawić special offer dla motocyklistów .

Oferta będzie do wykorzystania od 1 maja . Nie chcieli zdradzić szczegółów ale ...rok czy 2 lata temu mieli już coś takiego..

http://www.wypoczyn.pl/wycieczki/szwecja-na-motocyklu

Jak będzie podobnie to ja będę zadowolony :)

Koledzy " manualni" proponują by ewentualnie zrzucić się na serwis moto. Będziemy za morzem i ewentualne awarie mogą być dokuczliwe...co o tym myślicie ? Warto ?

• Klubowicze
Opublikowano

Szału to nie ma. Wychodzi tak, że pierwsze cztery osoby płacą podwójną stawkę i może jeszcze dopłata 50 zł a może wyjść nawet 100.

Bardzo mi się podoba hasło reklamowe "Sprawdzisz moc silnika i własne umiejętności. ". O mandatach nic nie piszą.

Cena od 149zł na osobę zawiera:

• rejs w dwie strony pasażera z motocyklem lub towarzyszącej mu osoby;
  • miejsce w kabinie 2-os Comfort Class bez okna.

Informacje:

• rejs powrotny musi nastąpić maksymalnie 14 dni od rejsu wyjazdowego;
  • maksymalna ilość pasażerów na jednej rezerwacji: 12;
  • opłata jest naliczana za każdego pasażera (tak kierowcę jak i osobę towarzyszącą),
  • za puste łóżka kabinowe obowiązują dopłaty wg cennika transportowego;
  • obowiązuje różna cena:
    • osoby od pierwszej do czwartej, cena od 299zł na osobę,
    • osoby od piątej do dwunastej, cena od 149zł na osobę,

[*]do wybranych rejsów obowiązuje dopłata w wysokości 50zł na osobę, w jedną stronę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...