Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Listopada 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Listopada 2016 W dniu 8.11.2016 o 10:21, Artix napisał(a): ........... Minęło 6 miesięcy a on odpalił po dotknieciu jak bym go wczoraj zgasił. Rozwiń No nie bez przesady, Silvery są OK, ale to raczej zasługa dobrego AKU
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Listopada 2016 Administrator Opublikowano 8 Listopada 2016 Odpal gaźnikowego Tmaxa Sj01 po 6 miesiącach postoju, nawet ze sprawnym aku
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Listopada 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Listopada 2016 A ten Silver Artixa z 2004 r to ma jeszcze gaźnik ? Założyłem że wtrysk. Ja mam B400 z tego roku i już na wtrysku. Nie mam żadnych alarmów, immobilajzerów, nowy AKU żelowy i po dłuższym postoju pali. Może nie od tak zwanego strzała, ala po jednym (trochę dłuższym) kręceniu. no ale ja na 180 000 km potrzebuje 4 silniki
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Listopada 2016 Administrator Opublikowano 8 Listopada 2016 Chodziło o to, że nie zawsze jest to takie oczywiste... Nawet w sprzętach na wtrysku. Brak pobierania prądu czy sprawny aku niekoniecznie jest tu gwarantem sukcesu
Administrator Artix Opublikowano 8 Listopada 2016 Administrator Opublikowano 8 Listopada 2016 No sek w tym że kręcenie trwało może pół sekundy, dotyk i silnik działa i to mnie zaskoczyło. Tak to nawet nowe BMW po 3 tygodniach stania nie potrafi odpalic i trzeba go chwilke zakrecic. Przy takim czasie działania rozrusznika to aku słabe czy nie ma żadnego znaczenia. Oczywiście SW jest na wtrysku i tak ma immobiliser. Aku ma 3 lata więc jest w miarę nowy.
Rekomendowane odpowiedzi