Timix Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam Brać maxi skuterowa jak by był ktoś zainteresowany to 1 grudnia odbędzie się bazar motocyklowy ( nie znalazłem tematu podobnego to pisze ) Myślę ze chętni do odwiedzenia czegoś takiego sie znajdą tak dla informacji . http://oldtimerbazar.pl/archives/11537 Pozdrawiam LwG.
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2013 Dzisiaj przejeżdżałem koło ExpoSilesia i przypomniało mi się z reklam prasowych że na początku grudnia będzie OTB - więc się wybieram. Dzięki też za przypomnienie. Może coś trafię ciekawego z ciuchów lub drobiazgów.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam byliśmy i widzieliśmy oraz [media=] dotrzymali nam towarzystwa krys70 z żoną i Synem Ps sory za jakość.... komóreczką "kręcone" a i YT swoje dodało
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Fajny pokaz, szkoda, że zimno, bo się chce sprawdzić, co SW 400 potrafi :-)
Sympatycy Anton Opublikowano 1 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2013 Tylko podziwiać umiejętności! Gdybym nawet tam był, stałbym w 7 ... 10-tym rzędzie za barierką. Taki zemnie cykor Co prawda, był to tylko pokaz. Taki kierownik da sobię radę w trudnych sytuacjach drogowych. Byle by tylko nie przesadził. Chylę czoła dla aktorów i kamerzysty.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 1 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Ha ha a może stalismy obok siebie. Tym razem nie byłem na pokazie bo szalalem na stoiskach z kaskami. No i opłaciło sie. Kupiłem nolana n43 air. Napewno następnym razem też będe.
Marcin 78 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 No i opłaciło sie. Kupiłem nolana n43 air. Niech zgadnę srebny .Mierzyłem "M" dobra cena ale czarnego nie było Przyjemnego użytkowania
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2013 I ja tam byłem i mimo że był to bazar to nic nie kupiłem ale takie cacko zobaczyłem a i stunderów też podziwiałem
Sympatycy robert1973 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2013 Z tego co widzę to razem byliśmy na pokazie fajnie było ...co prawda stoisk nie było na max ale....zakupiłem "gazyjki na zima" coby mi łapki nie obmarzły a moja Pani jakieś branzolety czy tam inne ozdoby . Generalnie miło spędzone przedpołudnie
Klubowicze nietoperz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2013 No i opłaciło sie. Kupiłem nolana n43 air. Niech zgadnę srebny .Mierzyłem "M" dobra cena ale czarnego nie było Przyjemnego użytkowania Tak dokładnie srebrny choć też myślałem o czarnym. Idealnie pasuje i na głowe i pod kolor. myśle ze następny zakup to będą nowe oponki.
Rekomendowane odpowiedzi