Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zarazić wszystkich fanów maxi i nie tylko do niesienia pomocy innym osobom, a w szczególności rodzinom, które potrzebują wsparcia.

Jakiś czas temu zarejestrowałem się na ’’SZLACHETNEJ PACZCE’’ celem, wiadomo pomagać innym

Pomoc jednej osoby nigdy nie będzie na tyle wydajna, aby zaspokoić potrzeby rodziny, która składa się z trzech, czterech czy pięciu i więcej osób.

Wszystkie nasze działania powinny płynąć z serca i muszą być bardzo przemyślane, dlatego ja będę popierał wybór rodzin, które znam i są blisko w moim miejscu zamieszkania.

Po konsultacji z liderami grupy Zdolny Śląsk ustaliliśmy, że w tym roku pomagamy rodzinie,(którą wspólnie odwiedzimy i przekażemy paczkę)w mojej gminie Dz. Kłoda, w kolejnych latach będziemy losować, aby było sprawiedliwie-każdy będzie typował swoją rodzinę do szlachetnej paczki.

Dobrze by było zaszczepić taką akcje charytatywną w Burgmaniakach i cyklicznie w okresie zwłaszcza Świąt Bożego Narodzenia, kontynuować przez długie lata.

Może w każdej grupie wojewódzkiej znajdzie się pomysł na taką paczkę?

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Zgłaszam chęć udziału w Śląskiem. Czy nie jest jeszcze za późno na wpłatę ? proszę o szybką odpowiedź.(Deklaruję 50 zł, może skromnie, no ale zawsze...)

Opublikowano

Foczka,jeśli jutro wpłacisz to w piątek lub nawet jutro będę miał kasę na koncie,a więc wpłata ma sens-zakupy planowane w piątek,sobota(widząc zaangażowanie raczej w sobotę)-dzięki za wsparcie:)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja z Igą dołączamy. Jutro poleci.

• Sympatycy
Opublikowano

Brawo Pinki !

moja kaska poszła.

• Klubowicze
Opublikowano

Jak napisał tak zrobił, poleciało :)

ps.Troszkę szkoda, że odzew taki mały ;)

Opublikowano

Jak napisał tak zrobił, poleciało ;)

ps.Troszkę szkoda, że odzew taki mały ;)

Dzięki wielkie Pinu:)

W przyszłym roku też Was nawiedzę!:msn-cry:)))

Co się dzieję?

http://www.forum.burgmania.net/topic/18794-szlachetna-paczka/#entry324331

Pierwsze zakupy zrobione:)

http://www.forum.burgmania.net/topic/18794-szlachetna-paczka/page__pid__326926#entry326926

Opublikowano

No dziewczyny i chłopaki nie róbcie draki i dajcie wkład do Rypaka Szlachetnej Paki!

Dla nas to 1/3 baku paliwa, pięć dych czasem zbywa, a dla nich to całe lata spania w ciepłej pościeli, czy posiadanie własnego ręcznika.

Pomaganie to przywilej, przelej kasę będzie się spać milej :clapping:

Kto dużo daje, wiele od życia dostaje :)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...