Klubowicze arturas Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 Odpaliłem. Na pececie poszło - widać Android.. blokuje i co? WOW Rewelka Lion Rewelka Jako całość, może ciut za długie, ale Rewellka Brawo Wrzoniu :clapping: emocje pozytywne jeszcze czuć będę długo po miko-imprezie. Poprzeczka została podniesiona ...nic tylko czekać teraz na film Pawła.
JuStA Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Głosujemy na Naszego Daniła https://www.facebook.com/#!/video.php?v=829452193765012&set=vb.140456199331285&type=2&theater Oczywiście ja nie namawiam
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jest taka jedna na naszym forum... terroryzuje mnie: Kiedy będzie filmik? Jej nick zaczyna się na J Ale ponieważ kocham ją okrutnie to dokonałem poniższej produkcji: Ale i tak uważam, że Danił już powiedział wszystko więc nie wysilałem się zbytnio (czas, muza, komentarze). Zadowolona?
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2014 No ładnie, Pgizi ty byłeś prawie wszędzie, ale Twoja kamera była dosłownie wszędzie. BRAWO!!! Filmik PIERWSZA KLASA
Tatko Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nareszcie żeśmy się doczekali,brawo Pawełku dzięki. Pozdrawiam.
Klubowicze DaniL Opublikowano 20 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2014 Paweł filmik jak zwykle super
JuStA Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Hmm, a to Pawełku wredna Baba jest ta J, ja wiem znam ją doskonale Tak ją zatkało z wrażenia, że dopiero teraz może coś napisać REWELACJA, no poprostu majstersztyk i esencja filmowa w pełnym tego słowa znaczeniu P.S. Baaaaardzo zadowolona
Klubowicze pgizi Opublikowano 2 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2015 Zjednoczeni w Burgmanii! Niektórzy chcą już chować sprzęty, niektórzy już to zrobili a tymczasem pojawiło się pierwsze info o tegorocznych Motomikołajkach: https://www.facebook.com/MotoMikolajki/?fref=photo Fajnie byłoby gdybyśmy zajechali wesołą gromadką p.s. Proszę Admina o konwersję tytułu wątku.
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2015 Pawełku, jak tylko nie bedzie tej białej brei na ulicach to możesz na mnie liczyć ! Tym bardziej, że w tym roku 6.12 wypada w weekend. Strój mam to przywdzieję. Tylko na kask trzeba uszyć coś nietypowego
kazak Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 ja zaczynam zatem szukać stroju ;-)
Kamil Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Może i my się w tym roku dołączymy? Jak by coś to stroje dostępne są w Practikerze i chyba w OBI.
Klubowicze DaniL Opublikowano 18 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2015 Jeżeli chodzi o stroje, to w zeszłym roku organizatorzy sprzedawali po ok 10 - 15 zł (takie jedno, dwu razowe - mi na pewno wystarczy przynajmniej też na tę edycję). Pewnie teraz też będą mieli. No chyba, że ktoś chce powalczyć w konkursie o najlepszy strój to trzeba się lepiej przygotować, jak np. zeszłoroczny zwycięzca
marycha Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 jak nie będzie lało, to też postaram się przyjechać
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2015 Jeżeli chodzi o stroje, to w zeszłym roku organizatorzy sprzedawali po ok 10 - 15 zł (takie jedno, dwu razowe - mi na pewno wystarczy przynajmniej też na tę edycję). Pewnie teraz też będą mieli.... W tym roku odgrażają się że pod Stadionem będzie można kupić po 20 zeta. One rzeczywiście były dość podłej jakości.
Kamil Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 W tym roku odgrażają się że pod Stadionem będzie można kupić po 20 zeta. One rzeczywiście były dość podłej jakości. Jak podłej jakości to takie same na miescie są po prawie 10 zeta Tu pewno dochód pójdzie do puszki.
Klubowicze Campto Opublikowano 25 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2015 Wątpie aby dochód poszedł do puszki. Raczej do kieszeni sprzedającego. Takie "jednorazowe" stroje można kupić w marketach. Albo w chińskich sklepach Koszt w granicach 5-10 zł. ja już się zaopatrzyłem i mam zamiar się wybrać.
Klubowicze krzytro Opublikowano 25 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2015 A jest jakaś rozmiarówka,bo mam zamiar się wybrać
Tatko Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Krzytro założyć założysz kłopot ze zdjęciem szczególnie spodnie,bo to zszywana wata ale na raz wystarczy. Pozdrawiam.
GrzechoCnik Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Rogi Rudolfa już zaposiadam i czerwony nos (zakupione) Więc jak nie będzie padało to się zjawiam.
kazak Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 ja się zjawię, ale spóźniony, będę mógł ruszyć dopiero około 11. o której grupa rusza spod stadionu? na szczęście nie mam daleko. no i kiszka.. Młody ma zajęcia 11-13 więc się za cholerę nie wyrobię... miłego przejazdu... może następnym razem się uda.
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja jestem ohohooooo!!! chyba, żeby lodziło, to będę się zastanawiał. Pod stadionem mamy być o 10.30 i zapewne cały peleton ruszy między 11 a 12. Pytanie: gdzie się umawiamy? skąd ruszamy pod stadion?
kordziuk Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Też się wybieram a dziś jadę na poszukiwanie wdzianka ?
Klubowicze DaniL Opublikowano 1 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ze strony MotoMikołajki na fb: Mikołajki i Mikołaje! Szykujcie swoje sanie! Zbiórka 5 grudnia o godz. 10-10.30 przy Bramie nr 2 Stadionu Narodowego, wejście od Ronda Waszyngtona. Wszystkich chętnych "Nie-motocyklistów" (rodziny, przyjaciół, dzieci) chcących się z nami spotkać zapraszamy w ciągu dnia na Plac Zamkowy. Plan akcji 10.00-10.45 Seans dzieci w Oceanarium 3D na Stadionie Narodowym 10:30 Zbiórka pod bramą nr 2 Stadionu Narodowego (wejście od Ronda Waszyngtona). 10:45 Powitanie dzieci 12:15-12.30 Przejazd ulicami Warszawy na pl. Zamkowy (plac przed kościołem Św. Anny) 12:30-13:55 Atrakcje na pl. Zamkowym- tworzenie choinki, grupowe zdjęcie uczestników imprezy - rozdawanie słodyczy przechodniom - wybory NajMikołajki i NajMikołaja przy udziale dzieci z rodzinnych i publicznych domów dziecka - wręczenie nagród w konkursie na NajMotocykl 14:00 Przejazd motocyklistów i podopiecznych pod Stadion Narodowy, pod bramę nr 11, gdzie będą na Was czekały ciepłe napoje i grochówka. 15.30-18.30 Atrakcje dla dzieci na Zimowym Narodowym. 20.00 Afterparty dla motocyklistów - "Ciechan", ul. Foksal 18 Po raz kolejny chcemy pobić rekord uczestników więc niech będzie nas jak najwięcej. Udostępniajcie nasz fanpage MotoMikołajkowy i zapraszajcie znajomych na wydarzenie! Możecie również pomóc: - przychodząc 5 grudnia na Plac Zamkowy, bawić się z nami i zasilić naszą skarbonkę - wpłacając grosz na nasze konto: Fundacja Jednym Śladem, ul. Ks.Jerzego Popiełuszki 2/11, 01-501 Warszawa, Nr konta: 31 2490 0005 0000 4500 4251 2204 z dopiskiem "Darowizna dla dzieci z domu dziecka - Motomikołajki.pl 2015" Wszystkie zebrane środki zostaną w całości przeznaczone na potrzeby dzieci z mazowieckich publicznych i rodzinnych Domów Dziecka. Przybywajcie tłumnie! Proponuję zebrać się przy C66 o godz. 10:15 i ruszyć o 10:30 pod Stadion. Co Wy na to?
Rekomendowane odpowiedzi