padre Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Rewela! Szkoda, Że odpadłem... Siła wyższa...
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 .. udzielalismy wywiadu dla stacji radiowej. ...i spotkalismy aniolka ...a organizatorzy przybrali odmienne barwy, to spece od sreberek.. No i uwaga!!!!! Nasz pgizi zostal naj mikolajem tegorocznej imprezy Hurraaa Ja juz w doma. Jak wracalem to balem sie ze ten deszczyk zacznie zamarzac.... Dziekuje wszystkim za mile spedzone chwile.. i co najwazniejsze to ze moglismy dac chwile radosci tym najmlodszym, a ty starszym przylomniec dziecinstwo.. usmiechy na buziach bezcenne Bylo w sumie miedzy 300 a 400 maszyn, wiec fundacja pewnie jest zadowolona z frekwencji. Pzdr a. ...a pgizi po prostu gwiazdor
Klubowicze DaniL Opublikowano 7 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 Też w domku, w takim towarzystwie było jak jak zwykle super
Tatko Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Renifer w zagrodzie,dzięki wszystkim za mikołaje było jak zwykle super. Paweł gratulacje za Mikołaja Roku. . Pozdrawiam.
Trenex Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja też dotarłem do domku, dzięki Panie i Panowie za super spędzony czas, uśmiech dzieci i dorosłych bezcenny, super organizacja. Poniżej mapka z trasą http://www.trasser.pl/trasa/7918/obj
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 O ja pierdziu! Ale fajowski dzionek! Panie i Panowie Zjednoczeni w Burgmanii, dziękuję Wam za przemiłe towarzystwo. Fajnie że dołożyliśmy się naszym udziałem w tej szczytnej akcji. Miny dzieciaków na nasz widok - bezcenne! Dla mnie ten dzień jest szczególnie miły ze względu na splendor jaki na mnie spłynął... wielki udział w tym Wasz, Kochani. Trochę ochłonę i biorę się za filmik... p.s. W drodze powrotnej już mnie mocno woziło a jeszcze na Waszyngtona trafiłem na dupka... może będzie widać na filmie... Ale jest o.k.!
JuStA Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 My już w domku od jakiegoś czasu. Mimo, że zostaliśmy zmuszeni przez gwóźdź w oponie Maniutkowej Kawie, do przyjechania Zelmerem to też się dobrze bawiliśmy. Gratulacje dla Naszego Naj Mikołaja - pgiziego:) A działo się jeszcze, że hoho: wywiady, zdjęcia, oklaski No i najważniejsze uśmiechy na twarzach dzieci i ich rodziców. I nawet starsze osoby poczuły się jak dzieci A oto moja i Maniutkowa kooperacja : Nasi Burgmaniowi Mikołaje I Nasz Naj Mikołaj z konkurencją I cała reszta, miłego oglądania: https://plus.google....125125884284929 Do zobaczenia
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 Motomikołajki 2014 okiem mojej kamery i obiektywami innych uczestników [media=] [/media]
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 Danił, kawałek dobrej roboty i nieco poświęconego czasu. Będzie co wspominać w zimowe wieczory. Ohohooo Dziękować
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 Danił, nie pozostaje Ci nic innego jak wrzucić filmik tutaj: http://motomikolajki.pl/konkurs-na-najlepsza-video-i-fotorelacje-2014/ Czasu jeszcze trochę masz, chyba do 15 XII. Bardzo mi się Twoja produkcja podoba !
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dzięki wszystkim za miłe słowa Danił, nie pozostaje Ci nic innego jak wrzucić filmik tutaj:... Już mam nową, okrojoną i z inną muzyką, wersję, którą wrzucę do konkursu. Jak tylko będzie w konkursie, to dam znać, cobyście mogli zagłosować - oczywiście jak się będzie podobać
Sympatycy Foczka Opublikowano 11 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Fajna zabawa te Motomikołaje, prawda? Justa, Arturas świetne fotki , Danił na prawdę fajny filmik i ten podkład.... Proponuję aby p.gizi uzyskał przedrostek św. Gratulacje! Pozdrawiam.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2014 No to i ja dołaczę do grona filmowców. Wybaczcie niedociągnięcia, ale to moja pierwsza publikacja. Dzięki dla Justy i kolegów z motomikolajek za kilka fotek. [media=] [/media]
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2014 Wrzonio Pictures Presents - zaje! Tak mi się przypomniało: - Fajny film wczoraj widziałem. - A momenty były? - No maaaaasz! Brawo Wiesiu! Kanał na YT zasubskrybowany i z niecierpliwością czekam na kolejne produkcje. p.s. Po filmiku Daniła wyjąłem z kamery baterię... już nie będzie potrzeba Po filmiku Wrzonia zastanaiwiam się czy nie czas jej natrzeć smarem, owinąć w nawoskowany pergamin, potem we flanelową szmatkę i kawałek gutaperki, wykopać dołek w lesie i zakopać sprzęt. Brawo !
Klubowicze DaniL Opublikowano 14 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgadzam się z opinią Pawła, (bez ps..., bo tu mam odrębne zdanie) Film git, czołówka bombowa Fajnie też zobaczyć się "czyimś okiem"
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2014 Po filmiku Daniła wyjąłem z kamery baterię... już nie będzie potrzeba Po filmiku Wrzonia zastanaiwiam się czy nie czas jej natrzeć smarem, owinąć w nawoskowany pergamin, potem we flanelową szmatkę i kawałek gutaperki, wykopać dołek w lesie i zakopać sprzęt. Brawo ! Paweł nie rób tego. Trzeba łączyć siły, materiału z jednej kamery jest zdecydowanie za mało. Danił im więcej filmików, tym wiecej fajnych wspomnień.
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2014 ... a dla mnie filmik jest niedostepny - jakas blokada YT. Wrzoniu jak mozesz zerknij, czy mozesz odblokowac
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2014 zobacz pod tym linkiem
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2014 U mnie nadal niet. 》Ten film jest niedostepny. Sprawdzalem na 3 przegladarkach.
Klubowicze DaniL Opublikowano 14 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2014 U mnie nie uruchamia się mobilnie, a w kompie działa ok. Chyba ma brak udostępnienia na urz. mobilne (?)
Tatko Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 U mnie hula i w telefonie i kompie,super robota. P,s.A gdzie się podział film Pawła czekamy z niecierpliwością. Pozdrawiam.
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 U mnie podobnie jak u Daniła
Rekomendowane odpowiedzi