JuStA Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja zdecydowanie wolę temteraturę z F Jak rzczywiście będzie bez opadów to pewnie z .mańkiem będziemy, tylko muszę zdobyć strój śnieżynki
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja już sprawdzałem uprzęże dla swojego renifera... i od tygodnia dostaje nawet podwójne kostki cukru ...zastanawia mnie jak sobie poradzić z zamocowaniem czapy.
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mnie się udało przewlec dratwę przez wentylatory w kasku ( w trzech punktach ) i czapeczka została tym samym "przyszyta". A dodatkowo, w przedniej części, dałem kawałki taśmy dwustronnej. Martwią mnie tylko te potencjalne sobotnie opady... żeby lodowiska nie było. Sie jeszcze zobaczy.
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2014 ... zapowiedź na sobotnie popołudnie (ups..) marznąca mżawka, oby tylko niedziela była cieplejsza
Tatko Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Spoko przecież ja będę. Pozdrawiam. :newyear: .
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja niestety ze względu na stan zdrowia (przeziębienie) muszę odpuścić sobotnią imprezę.Bądżcie twardzi i szerokości życzę
Tatko Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dzieciaki to nie w sobotę a w niedzielę. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 Heya, tak pomyślałem, zbiórka zbiórką i dekoracje, ubiory też... a Mikołaj daje coś dzieciakom , słodkości, etc.. czy ktoś pamięta jak w poprzednich latach to było? Trzeba się samemu zaopatrzyć, czy organizator robi zaopatrzenie?
Tatko Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Artur jak będziesz coś wiedział to daj znać. Pozdrawiam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Administrator Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja niestety ze względu na stan zdrowia (przeziębienie) muszę odpuścić sobotnią imprezę. Witaj w "Klubie" Trzeba się samemu zaopatrzyć, czy organizator robi zaopatrzenie? W tych edycjach w których dane mi było uczestniczyć to sami robiliśmy magazyn słodkości. Tak czy owak życzę super mikołajkowych doznań Aaa, i pamiętajcie, że guma twarda a zdrowie jedno
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witaj w "Klubie" .... Aaa, i pamiętajcie, że guma twarda a zdrowie jedno Dzięki Mariusz widzę, że mimo choroby czuwasz. Chorującym Dużo Zdrówka.
Klubowicze pgizi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 W zeszłym roku organizator prosił żeby się samemu zaopatrzyć ale były również słodkości od sponsorów. Widziałem, że były one rozdawane na Placu Zamkowym. Wczoraj na f ( ) pojawił się taki wpis:Słodycze kolorowe, cukierki śmietankowe, łakomczuchy je kochają i cukierki zajadają! Bardzo prosimy o zaopatrzenie się w cukierki do rozdawania dzieciom i przechodniom na Placu Zamkowym. Słodycze wsypujemy do kasków, szeroko się uśmiechamy i częstujemy naszych gości. Ile cukierków zabrać? Nie mniej niż kask
Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2014 Z leciutkim niepokojem obserwuję sytuację za oknem... Dziś rano u mnie była ślizgawka. Motyla noga! Mam wielką ochotę pojechać... Koledzy, jak to widzicie?
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2014 U mni rowniez podobna sytuacja. Do 12ej trzymalo dosc slisko. Na pocieszenie prognostycy tak zapowiadali, jutro ponoc ma byc korzystniej dla nas Mikolaji i wiec ide zagadac do swojego renifera.
Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2014 o.k., szykuję zaprzęg. Proponuję żebyśmy sobie rano zdali raport; kto wchodzi w temat, a kto odpada.
Tatko Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Raniutko było nie ciekawie ale z czasem o.k. W każdym razie renifery nakarmione,słodyczy też co nieco,kimono mikołaja jest. . Pany Mikołaje i ŚNIEŻYNKI do jutra. Pozdrawiam.
artwawa Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 dziś trochę km po Warszawie zrobiłem - było ślisko, ale do wytrzymania - jutro prognoza taka sama http://www.yr.no/place/Poland/Masovia/Warszawa~6695624/hour_by_hour.html także pojawiam się rano na miejscu!
Tatko Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam na Pradze jest gitara płetwy na chodniku się nie ślizgają o.k. Potwierdzam swój udział .Do zobaczyska. Pozdrawiam.
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 Wesoła - mokro ale nie ma lodu. Kawka, śniadanko i idę szykować Rudolfa
Klubowicze DaniL Opublikowano 7 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ochota mokra, bez lodu więc wstaję i idę się szykować
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 Moj renifer tez przebiera kopytkami, wiec sie melduje
Klubowicze DaniL Opublikowano 7 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 Wpis organizatora na fb sprzed chwili: Pierwsze motocykle juz pod stadionem komunikat Organizacyjny NIE JEST ŚLISKO
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2014 No to zarazik ruszamy naszym orszakiem ohohooo
Rekomendowane odpowiedzi