Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wigilia - Warszawa 20.XII.2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Artix, Gosia była wpisana od samego początku. Wojtek, masz miejsce na 20-stej pozycji.

Uważam listę za zamkniętą, oczywiście zabłąkaną duszę przyjmiemy jak tradycja nakazuje.

Suma 52 z czego 2 osoby jeszcze myślą (to taka informacja dla podglądającej Pani Izy - pozdrawiam :) )

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• orzech

11

• irasko

4

• ALFI

4

• Campto

3

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

My niestety nie damy rady... Corpo pokrzyżowała nam szyki organizując żarcie i zabawę ;-D, bo o Wigilii w przypadku Corpo mowić nie można (to niepolityczne, można by jeszcze kogoś ograzić; tylko kogo?!!!).

Łudziłem się do końca, że się wyrwę i wpadniemy, ale niestety...

Z pewnością sercem i myślami będziemy z Wami.

--------

Wspaniałego wieczoru i wyśmienitej Wigilii dla Was wszystkich,

rafi i gosia

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też jeszcze myślę - 50/50

Ewentualnie jako zabłąkana dusza :)

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 17.12.2013 o 13:49, Worlan napisał(a):

Ja też jeszcze myślę - 50/50

Ewentualnie jako zabłąkana dusza :)

Masz farta, że Cię wcześniej nie przyuważyłem. Wciskam na listę...

• Sympatycy
Opublikowano

Ja jak mówiłem wcześniej spóźnię się i będę około 21:00.

Też mam spotkanie Corpo, które dużo wcześniej się zaczyna, a do 21:00 to 3/4 ekipy nie będzie wiedziała gdzie jest. :) Zrobię "angielskie wyjście" i jadę do C66.

Trzymajcie dla mnie talerzyk. :)

Do zobaczenia.

• Sympatycy
Opublikowano

Orzesz Ty Orzeszku wpisz proszę Pana Baltonę i Zegara na listę proszę Cię no weź no wpisz no.

• Sympatycy
Opublikowano

Z tym "PANEM" to troszkę przesadziłeś ale i tak Cię wpiszę.

Rzutem na taśmę dopisałem 4 osoby, mamy rekord rekordów. Trzeba będzie jakąś selekcję na wejściu zrobić.

Już wiem... ci co chcą jeść na siedząco płacą 60 Pln :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

U nas sytuacja też bardzo dynamiczna, ale na tak. Orzech dzieki za wpis na listę. Do piątku.

• Klubowicze
Opublikowano

To ja poproszę rabat 50 procent w zamian za to że zgadzam się jeść na stojąco trzymając talerz w rękach. Czyli nie będę korzystał nawet ze stołu. :-P

• Klubowicze
Opublikowano

No dobra czekałem 60te miejsce, 50/50 przyjadę proszę o dopisanie do listy :msn-wink:

Opublikowano

Orzeszku,czy zbłąkana dusza może jeszcze liczyć na przygarnięcie?

• Sympatycy
Opublikowano

Pewnie, wbijaj się.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja z przykrością muszę oznajmić że w tym roku nie dam rady się z Wami spotkać , bo dopadł mnie jakiś wirus i nie chce się odczepić .Prawdopodobnie kolejne święta spędzę pod znakiem proszkożercy :-( Znowu niestety zaprocentowała moja ukochana praca w plenerze ale taki już mój przegwizdany los .

• Sympatycy
Opublikowano

Autobus z Pruszkowa rusza przed 19:00. Jak ktoś z okolic Piastów/Pruszków szuka transportu to służę miejscem. Jeszcze mogę zabrać 3 osoby.

1.Orzech

2.Morwa

3.

4.

5.

Kontakt tel. jak ktoś ma numer lub PM.

• Sympatycy
Opublikowano

a moze jedzie ktos z srodmiescia? to by mnie moze zabral.

• Administrator
Opublikowano

A mnie z Bielan?

Opublikowano

Niestety mimo wielkich chęci nie dołączę do dzisiejszej uroczystości więc za pośrednictwem forum życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego Narodzenia :)

Opublikowano

Moi Drodzy,

Nas niestety dziś z Wami nie będzie... :clapping:

Zatem przyjmijcie nasze najszczersze życzenia wesołych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie. Niech uśmiech nie schodzi z Waszych twarzy. A dziś smaczengo karpika i innych wspaniałych dań, udanej imprezki i gorącej atmosfery.

rafi z Gosią

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękując za organizację i spotkanie Wigilijne życzę wszystkim Wesołych Świąt!

• Sympatycy
Opublikowano

Również dziękuję wszystkim za przybycie. Było jak zwykle super. Jednocześnie życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. :clapping:

Opublikowano

Wielkie dzięki za kolejną sympatyczną Wigilię. Jeszcze raz życzę zdrowych i wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku.

• Sympatycy
Opublikowano

Wielkie dzięki za wspólną Wigilię hmmm jedzenie bajka towarzystwo hmmm bajka no i co, pozostaje jeszcze raz życzyć wszystkiego co najlepsze z okazji Świąt...... i jeszcze Szczęśliwego Nowego Roku

• Sympatycy
Opublikowano

Wszystkim bardzo, bardzo dziękujemy za wspólną Wigilię. Wszystkim obecnym i tym nie obecnym na opłatku jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego, zdrowych i spokojnych Świąt.

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Oboje z Pierwszą Żoną dziękujemy za przemiłe spotkanie, życzenia, uściski, itp.

Powiało Świętami; atmosfera super, żarełko też..Jedyne czego mi brakowało to choinki i Mikołaja, więc tego ostatniego uzupełniam:

Kartka%2520%25C5%259Awi%25C4%2585teczna%25202014r%2520na%2520forum%2520.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Było bardzo sympatycznie. Towarzystwo dopisało.

Organizacja wzorowa.

Wszystkim życzę rodzinnych, zdrowych, uśmiechniętych Świąt Bożego Narodzenia oraz wspaniałego Nowego Roku.