Sympatycy orzech Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Grudnia 2013 Artix, Gosia była wpisana od samego początku. Wojtek, masz miejsce na 20-stej pozycji. Uważam listę za zamkniętą, oczywiście zabłąkaną duszę przyjmiemy jak tradycja nakazuje. Suma 52 z czego 2 osoby jeszcze myślą (to taka informacja dla podglądającej Pani Izy - pozdrawiam )
Rafi Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 My niestety nie damy rady... Corpo pokrzyżowała nam szyki organizując żarcie i zabawę ;-D, bo o Wigilii w przypadku Corpo mowić nie można (to niepolityczne, można by jeszcze kogoś ograzić; tylko kogo?!!!). Łudziłem się do końca, że się wyrwę i wpadniemy, ale niestety... Z pewnością sercem i myślami będziemy z Wami. -------- Wspaniałego wieczoru i wyśmienitej Wigilii dla Was wszystkich, rafi i gosia
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ja też jeszcze myślę - 50/50 Ewentualnie jako zabłąkana dusza
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2013 W dniu 17.12.2013 o 13:49, Worlan napisał(a): Ja też jeszcze myślę - 50/50 Ewentualnie jako zabłąkana dusza Masz farta, że Cię wcześniej nie przyuważyłem. Wciskam na listę...
Sympatycy irasko Opublikowano 17 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ja jak mówiłem wcześniej spóźnię się i będę około 21:00. Też mam spotkanie Corpo, które dużo wcześniej się zaczyna, a do 21:00 to 3/4 ekipy nie będzie wiedziała gdzie jest. Zrobię "angielskie wyjście" i jadę do C66. Trzymajcie dla mnie talerzyk. Do zobaczenia.
Sympatycy Baltona Opublikowano 17 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Orzesz Ty Orzeszku wpisz proszę Pana Baltonę i Zegara na listę proszę Cię no weź no wpisz no.
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Z tym "PANEM" to troszkę przesadziłeś ale i tak Cię wpiszę. Rzutem na taśmę dopisałem 4 osoby, mamy rekord rekordów. Trzeba będzie jakąś selekcję na wejściu zrobić. Już wiem... ci co chcą jeść na siedząco płacą 60 Pln
Klubowicze Domel Opublikowano 17 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2013 U nas sytuacja też bardzo dynamiczna, ale na tak. Orzech dzieki za wpis na listę. Do piątku.
Klubowicze Campto Opublikowano 17 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2013 To ja poproszę rabat 50 procent w zamian za to że zgadzam się jeść na stojąco trzymając talerz w rękach. Czyli nie będę korzystał nawet ze stołu. :-P
Klubowicze valdi Opublikowano 18 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2013 No dobra czekałem 60te miejsce, 50/50 przyjadę proszę o dopisanie do listy
OsIoLeK Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Orzeszku,czy zbłąkana dusza może jeszcze liczyć na przygarnięcie?
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pewnie, wbijaj się.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja z przykrością muszę oznajmić że w tym roku nie dam rady się z Wami spotkać , bo dopadł mnie jakiś wirus i nie chce się odczepić .Prawdopodobnie kolejne święta spędzę pod znakiem proszkożercy :-( Znowu niestety zaprocentowała moja ukochana praca w plenerze ale taki już mój przegwizdany los .
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autobus z Pruszkowa rusza przed 19:00. Jak ktoś z okolic Piastów/Pruszków szuka transportu to służę miejscem. Jeszcze mogę zabrać 3 osoby. 1.Orzech 2.Morwa 3. 4. 5. Kontakt tel. jak ktoś ma numer lub PM.
Sympatycy orzeł Opublikowano 20 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2013 a moze jedzie ktos z srodmiescia? to by mnie moze zabral.
Administrator xmarcinx Opublikowano 20 Grudnia 2013 Administrator Opublikowano 20 Grudnia 2013 A mnie z Bielan?
koala Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Niestety mimo wielkich chęci nie dołączę do dzisiejszej uroczystości więc za pośrednictwem forum życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego Narodzenia
Rafi Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Moi Drodzy, Nas niestety dziś z Wami nie będzie... Zatem przyjmijcie nasze najszczersze życzenia wesołych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie. Niech uśmiech nie schodzi z Waszych twarzy. A dziś smaczengo karpika i innych wspaniałych dań, udanej imprezki i gorącej atmosfery. rafi z Gosią
Sympatycy Foczka Opublikowano 20 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dziękując za organizację i spotkanie Wigilijne życzę wszystkim Wesołych Świąt!
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Również dziękuję wszystkim za przybycie. Było jak zwykle super. Jednocześnie życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.
Gieńka Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wielkie dzięki za kolejną sympatyczną Wigilię. Jeszcze raz życzę zdrowych i wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 21 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wielkie dzięki za wspólną Wigilię hmmm jedzenie bajka towarzystwo hmmm bajka no i co, pozostaje jeszcze raz życzyć wszystkiego co najlepsze z okazji Świąt...... i jeszcze Szczęśliwego Nowego Roku
Sympatycy Jaco Opublikowano 21 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wszystkim bardzo, bardzo dziękujemy za wspólną Wigilię. Wszystkim obecnym i tym nie obecnym na opłatku jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego, zdrowych i spokojnych Świąt.
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zjednoczeni w Burgmanii! Oboje z Pierwszą Żoną dziękujemy za przemiłe spotkanie, życzenia, uściski, itp. Powiało Świętami; atmosfera super, żarełko też..Jedyne czego mi brakowało to choinki i Mikołaja, więc tego ostatniego uzupełniam:
Sympatycy spinka Opublikowano 21 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Było bardzo sympatycznie. Towarzystwo dopisało. Organizacja wzorowa. Wszystkim życzę rodzinnych, zdrowych, uśmiechniętych Świąt Bożego Narodzenia oraz wspaniałego Nowego Roku.
Rekomendowane odpowiedzi