Gość Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Cała nawigacja nastawiona na ten kurs, ale dokładne dane z GPS'a spłynął dopiero po 25 listopada. Proszę bardzo dopisać mnie i Flymanową. Dołożymy wszelkich starań by przyglebić porządnie w Waszym towarzystwie.
Klubowicze PIN Opublikowano 14 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2013 Jak na dzień dzisiejszy melduje się tylko PIN trwają intensywne prace nad Igą -> problemy logistyczne z Romkiem.
ALFI Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 To może weźcie ze sobą Romka. Nasz Olek jeździł z nami wszędzie ze względu na brak jakiegoś wsparcia i zawsze było OK, tym bardziej że będzie tyle fajnych cioć i wujków.......Wigilia to wigilia, będzie rodzinnie, a i dla małego Jezuska znajdzie się miejsce. Pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Listopada 2013 Administrator Opublikowano 14 Listopada 2013 Tak bawiliśmy się w ubiegłych latach: Wigilia 2009 Wigilia 2010 Wigilia 2011 Wigilia 2012 Tak przy okazji myślę, że warto odkurzyć karty historii Burgmanii i przypomnieć archiwalne już "śledziki Wigilijne" z lat wcześniejszych, które odbywały się w nieistniejącym już Starym Młynie. W poniższych wątkach są też aktywne galerie zdjęć ... a więc: Wigilia 2005 (Stary Młyn) Wigilia 2006 (Stary Młyn) Wigilia 2007 (Stary Młyn) Wigilia 2008 (Stary Młyn)
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2013 Orzech, rozwaliłeś mnie tymi "kolejnymi" Żonami:-)!
Sympatycy Ziuta Opublikowano 14 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2013 Marcinek, weźcie Romcia, ciocia Ania chętnie się nim zajmie . Do Wigilii rączka będzie już całkiem sprawna ( taka mam nadzieję) pozdrawiam
marcyś Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Poproszę o dopisanie do listy Marcyś z Olą, może namówię Madzię z Tośką to będzie nas czworo
Sympatycy Arecki Opublikowano 15 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2013 Wprawdzie czasu jeszcze sporo ale dopisz i mnie Orzechu .
Alesklar Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Proszę o dopisanie do listy mam nadzieje, że nic do tego czasu sie nie zmieni. pozdrawiam Konrad
Gość Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 35.Przyszła Żona Sensora No nie wiem czy przyszła czy nie przyszła, Kaszkaj rzadko przychodzi. Sorry za OT, ale wyjątkowo musiałem, że nie wiem co.
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2013 No nie wiem czy przyszła czy nie przyszła, Kaszkaj rzadko przychodzi. Sorry za OT, ale wyjątkowo musiałem, że nie wiem co. Jedna poszła, druga przyjdzie i się nie czepiaj.............., też tak miałeś.
Przemo_ST Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Hm, nie wiem dlaczego jeszcze nie ma mnie na liście?? Proszę, właściwie bardzo proszę o dopisanie.
Sympatycy orzeł Opublikowano 27 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2013 E. łorzech dopisz i nas:-)
Jaanek Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam, Bede Pozdrawiam Janek Sent from my iPhone using Tapatalk
Administrator Artix Opublikowano 3 Grudnia 2013 Administrator Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja na pewno a Gosia lista rezerwowa ale chyba da rade ps. zapomnieliście o tej z 2008, która też odbyła się w Starym Młynie
Sympatycy irasko Opublikowano 4 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2013 U mnie ze 100% zrobiło się 50/50. W pracy mi się troszkę zmienia 20 grudnia i nie wiem czy nie będę pracował. Dobrze, żeby nasz organizator Orzech wiedział ile trzeba miejsc rezerwować. Czy już wiadomo w jakich godzinach ma się odbyć Wigilia ?
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2013 No to mam upgrade: -menu będzie takie jak w ubiegłym roku, nic nowego nie wymyślimy więc nie ma co się spinać i wymyślać nowe "śledzie". -godzina rozpoczęcia tradycyjnie 19:30 Proszę o przemyślenie czy na 100% będziecie. Zrobiło się sporo osób i musi Pani Iza wiedzieć dokładnie jak stoły rozstawiać. Nie chcemy sytuacji gdzie połowa miejsc będzie pusta. Ci co będą na 100% - nic nie piszcie. Houk
GrzechoCnik Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Wiem, że się już tłumek uzbierał, ale jeszcze mnie proszę wcisnąć na listę.
Zyziek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 No skoro już mnie przyniosło do Warszawy na stałe to nie sposób się z Maxibractwem nie spotkac na Willi Prosze o dopisanie do llsty Zyziek ( ale mi sie super numer starowy trafił 50 he he he)
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jacek i Agatka proszą o wpisanie na listę
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Kochani... bardzo się cieszę, że jest nas tyle w tym roku Przyznam, że idziemy na rekord Dodatkowo przypominam, że WIGILIA 2013 odbywa się w przyszły piątek tj. 20 XII a nie jak niektórym się wydawało (WIĘCEK!!!) już za 2 dni Jeżeli ktoś ma się wykruszyć to proszę o kontakt na forum max. do niedzieli - w innym razie trzeba przyjść w piątek i swoje zjeść, oczywiście za drobną opłatą
ALFI Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witamy szanowane grono, Z przykrością informuję że musimy zrezygnować z piątkowego spotkania. Życzymy wszystkim udanego wieczoru, Pozdrawiamy Pawel & Dorota
Administrator Artix Opublikowano 16 Grudnia 2013 Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2013 Orzech poprosze o dopisanie Gosi
Wojtecki Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Bede,troche pozno sie zdecydowalo,ale tak juz mam.
Rekomendowane odpowiedzi