Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Yamaha T-max MY2014 w brązie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Yamaha na sezon 2014 wprowadza nową limitowaną wersję T-maxa 530. Bronze Max będzie posiadał karoserię w odcieniach brązu malowaną zgodnie z obecnymi trendami "w mat".

15 calowe felgi będą teraz połyskiwać świeżym kolorem pasującym do projektu bronze. Nowe odcienie i poszycie będzie też miała kanapa natomiast tylne uchwyty dla pasażera oraz boczne bumerangi zostaną pokryte czarnym lakierem.

W nowy sezon T-max wjedzie także z nową czcionką zegarów a wersje "standardowe" będą oferowane odświeżonej kolorystyce Graphite tech (grafitowy), Competition white (biały) i Sonic grey (szary).

Dostępność w EU wersji limitowanej pierwszy kwartał 2014.

yamaha-tmax-bronze-max-2014-02.jpg

yamaha-tmax-bronze-max-2014-03.jpg

yamaha-tmax-bronze-max-2014-06.jpg

yamaha-tmax-bronze-max-2014-07.jpg

yamaha-tmax-bronze-max-2014-08.jpg

yamaha-tmax-bronze-max-2014-05.jpg

Znaczy się, biała perła ewidentnie wychodzi już z mody :boxing:

Opublikowano

Piękny , klasa sama w sobie ;-)

Opublikowano

Przepiękna maszyna,gdyby tak jeszcze mocniejszy silnik dołożyli to nie marze o niczym innym!

• Sympatycy
Opublikowano

Fajna, fajna w końcu to T-max ale ja bym wolał zestawienie: czerwień w połączeniu z włóknem powstającym w wyniku kontrolowanej pirolizy poliakrylonitrylu i innych polimerów organicznych...hi hi hi

Opublikowano

Nowosci, nowosci, ale o MSC cisza.

Ciekawe, ktory pierwszy skuter dostanie nowy system Bosch'a Motorcycle Stability Control.

Opublikowano

Ta wersja to taka "wisienka na torcie". Skuter sam w sobie jest fajny (trakcja, osiągi itp.) a w tej wersji jest jeszcze super dla "oka"

Opublikowano

Można by powiedzieć klasa ''premium''ładna maszyna z charakterem.

Opublikowano

A ja tam czekam na żółtka.

Opublikowano

BlackMax już był... NightMax ... WhiteMax też ... teraz BronzeMax :D :D :D ... Co będzie następne ?

Opublikowano

Mi osobiście kolor brązowy nie podoba mi się zarówno w 400 jak i 200.(No ale to jest moje skromne zdanie)

• Klubowicze
Opublikowano

Jak dla mnie; cacucho!

Czy mnie moje stare oczy mylą, czy napęd jest na pasie zębatym?

Opublikowano

Mnie się wszystko w nim podoba,oprócz ceny.

Niestety jakość kosztuje.

Opublikowano

Ciekawe czy ta wersja limitowana ma ograniczona liczbę wyprodukowanych sztuk ?

• Sympatycy
Opublikowano

Jak zwykle będę się czepiał ale widzę, że laga przy osi koła jest obdrapana z farby... oj

Opublikowano

....całości dopełni złoty iPhone 5S ...jakos ten kolor mi nie pasuje (nie jestem fanem bronzu) ale moze na żywo robi lepsze wrażenie (jak np. Lakier mbw x1 bronz) nie mniej jednak zegary i kanapa fajny lift .I to jak szybko - to nie honda gdzie na jakiekolwiek zmiany w klasie maxi scooter czekamy o wiele dlużej.widac ze yamaha dba o ten segment o wiele bardziej.

• Sympatycy
Opublikowano

Jak dla mnie; cacucho!

Czy mnie moje stare oczy mylą, czy napęd jest na pasie zębatym?

pgizi, stare oczy Cię nie mylą...

W tym modelu T-Maxa układ przeniesienia napędu na tylne koło odbywa się za pomocą paska zębatego... mówiono już i pisano o tym we wcześniejszych publikacjach...

Opublikowano

Jeżeli burgman 650 jest "Królem skuterów"to jak nazwac tmaxa ? książe ,cesarz a może imperator. Czekam na wasze pomysły.

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Ten TCROSSER to już wariacja kilku zapaleńców. Efekt fajny ale bardzo mało związany z pierwowzorem. Nawet powiedziałbym, że wcale. Niektóre tylko podzespoły wspólne. Ale w ten sposób to buduje się od lat celem obniżenia kosztów produkcji.

• 1 rok później...
Opublikowano

BlackMax... NightMax ... WhiteMax ... BronzeMax :D :D :D ... Co będzie następne ?

Jest IronMax :D

Opublikowano

Może czas na BlueMax :) .

• Sympatycy
Opublikowano

A na wczorajszym pikniku charytatywnym kolejka się ustawiła do żółtka, żeby sobie choć na chwilę przysiąść mimo, że obok stała wypasiona i pachnąca nowością 530-ka ;) . Zainteresowanie płci pięknej wzbudzał biały B650.

Yamaha wróci do żółtego malowania, nie ma innej opcji. Żółty mat ..... :)

Opublikowano

YellowMax coming soon ;) ?