Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Listopada 2013 Administrator Opublikowano 8 Listopada 2013 Yamaha na sezon 2014 wprowadza nową limitowaną wersję T-maxa 530. Bronze Max będzie posiadał karoserię w odcieniach brązu malowaną zgodnie z obecnymi trendami "w mat". 15 calowe felgi będą teraz połyskiwać świeżym kolorem pasującym do projektu bronze. Nowe odcienie i poszycie będzie też miała kanapa natomiast tylne uchwyty dla pasażera oraz boczne bumerangi zostaną pokryte czarnym lakierem. W nowy sezon T-max wjedzie także z nową czcionką zegarów a wersje "standardowe" będą oferowane odświeżonej kolorystyce Graphite tech (grafitowy), Competition white (biały) i Sonic grey (szary). Dostępność w EU wersji limitowanej pierwszy kwartał 2014. Znaczy się, biała perła ewidentnie wychodzi już z mody
Geddy Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Przepiękna maszyna,gdyby tak jeszcze mocniejszy silnik dołożyli to nie marze o niczym innym!
Sympatycy Baltona Opublikowano 8 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2013 Fajna, fajna w końcu to T-max ale ja bym wolał zestawienie: czerwień w połączeniu z włóknem powstającym w wyniku kontrolowanej pirolizy poliakrylonitrylu i innych polimerów organicznych...hi hi hi
Jerry_R Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Nowosci, nowosci, ale o MSC cisza. Ciekawe, ktory pierwszy skuter dostanie nowy system Bosch'a Motorcycle Stability Control.
Lucjan73 Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Ta wersja to taka "wisienka na torcie". Skuter sam w sobie jest fajny (trakcja, osiągi itp.) a w tej wersji jest jeszcze super dla "oka"
Pan rypak Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Można by powiedzieć klasa ''premium''ładna maszyna z charakterem.
dr.big Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 BlackMax już był... NightMax ... WhiteMax też ... teraz BronzeMax :D ... Co będzie następne ?
wize60 Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Mi osobiście kolor brązowy nie podoba mi się zarówno w 400 jak i 200.(No ale to jest moje skromne zdanie)
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2013 Jak dla mnie; cacucho! Czy mnie moje stare oczy mylą, czy napęd jest na pasie zębatym?
Tytan Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Mnie się wszystko w nim podoba,oprócz ceny. Niestety jakość kosztuje.
Lucjan73 Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Ciekawe czy ta wersja limitowana ma ograniczona liczbę wyprodukowanych sztuk ?
Sympatycy Baltona Opublikowano 8 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2013 Jak zwykle będę się czepiał ale widzę, że laga przy osi koła jest obdrapana z farby... oj
kfcent Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 ....całości dopełni złoty iPhone 5S ...jakos ten kolor mi nie pasuje (nie jestem fanem bronzu) ale moze na żywo robi lepsze wrażenie (jak np. Lakier mbw x1 bronz) nie mniej jednak zegary i kanapa fajny lift .I to jak szybko - to nie honda gdzie na jakiekolwiek zmiany w klasie maxi scooter czekamy o wiele dlużej.widac ze yamaha dba o ten segment o wiele bardziej.
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2013 Jak dla mnie; cacucho! Czy mnie moje stare oczy mylą, czy napęd jest na pasie zębatym? pgizi, stare oczy Cię nie mylą... W tym modelu T-Maxa układ przeniesienia napędu na tylne koło odbywa się za pomocą paska zębatego... mówiono już i pisano o tym we wcześniejszych publikacjach...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Administrator Opublikowano 9 Listopada 2013 Czy mnie moje stare oczy mylą, czy napęd jest na pasie zębatym? Zgadza się. Była o tym mowa w tym teście> http://www.burgmania.net/index.php?option=com_content&view=article&id=855:test-t-max-530&catid=15&Itemid=101〈=pl
mayday Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Jeżeli burgman 650 jest "Królem skuterów"to jak nazwac tmaxa ? książe ,cesarz a może imperator. Czekam na wasze pomysły.
mxmichal Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 czego to ludzie nie wymyślą : Yamaha TCROSSER Hyper Modified http://www.yamaha-motor.eu/pl/products/scooters/tmax-hyper-modified/tcrosser.aspx
Klubowicze Campto Opublikowano 22 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2013 Ten TCROSSER to już wariacja kilku zapaleńców. Efekt fajny ale bardzo mało związany z pierwowzorem. Nawet powiedziałbym, że wcale. Niektóre tylko podzespoły wspólne. Ale w ten sposób to buduje się od lat celem obniżenia kosztów produkcji.
dr.big Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 BlackMax... NightMax ... WhiteMax ... BronzeMax :D ... Co będzie następne ? Jest IronMax
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2015 A na wczorajszym pikniku charytatywnym kolejka się ustawiła do żółtka, żeby sobie choć na chwilę przysiąść mimo, że obok stała wypasiona i pachnąca nowością 530-ka . Zainteresowanie płci pięknej wzbudzał biały B650. Yamaha wróci do żółtego malowania, nie ma innej opcji. Żółty mat .....
Rekomendowane odpowiedzi