hexdec Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Podsumowanie sezonu motocyklowego 2013 http://www.wykop.pl/link/1723564/podsumowanie-sezonu-motocyklowego-2013/
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2013 Po kilku minutach jakoś odeszła mi chęć na oglądanie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Listopada 2013 Administrator Opublikowano 8 Listopada 2013 Dotrwałem do 12 minuty Mam nieodparte wrażenie, że tam zarówno kierowcy 4oo jak i 2oo jeżdżą na ciagłym "gazie" lub "wspomaganiu"
hexdec Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Opublikowano 8 Listopada 2013 Totalna masakra. Przy niektórych "akcjach" skóra cierpnie.
Sympatycy irasko Opublikowano 8 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2013 Słyszałem, że tam tak się jeździ ale myślałem, że to lekka przesada do momentu kiedy nie zobaczyłem tego filmu. Coś strasznego. Gdybym tam mieszkał to na 4oo bał bym się jeździć. A tak na marginesie nie wiem czy zwróciliście uwagę, że połowa tych motocyklistów nawet kasku na głowie nie miała, a po wywrotce wstawali jakby niby nic. To chyba magia "Ruskiego chłopa" "Gniotsa nie łamiotsa"
wize60 Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Musieli być w innym stanie jak na ten nie wskazujący bo widać jest parę przykładów że jak by nie było pite sytuacja była by do opanowania.
Gość maxell Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 U nas jest dokładnie to samo.
Maser Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Oni tam teraz mają wymóg postawiony przez ubezpieczycieli posiadania kamery w aucie to i takie kwiatki się nagrywają w większej ilości niż gdziekolwiek...
Maly Książe Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 "job twoju mać" uważać trzeba 3x bardziej niż jadąc samochodem, szczególnie na dużych skrzyżowaniach, ale swoja drogą , mi trudno sobie wyobrazić jak można wjeżdżać na krzyżówki, przy dużym ruchu, z ograniczoną widocznością przy tak dużej prędkości
Sympatycy siemik Opublikowano 12 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Listopada 2013 Obejrzałem do końca z ciekawością i muszę przyznać ze "ruski" to twardziele a kierowcy 4oo nie lubią motocyklistów, zajeżdżając im drogę lub otwierając drzwi. Filmik zajefajny.
Sympatycy orzech Opublikowano 13 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2013 Sporo winy motocyklistów ale to co robią kierowcy puszek to już przegięcie. Wielu motocyklistów nie popisało się również umiejętnościami kierowania 2oo ale to już wszędzie standard. Film daje sporo do myślenia.
Klubowicze Domel Opublikowano 13 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2013 Tak, szaleńcy są po obu stronach.
Sympatycy Grzech Opublikowano 13 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2013 Rosja to nie kraj, to stan umysłu.
Skuti Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 A później w mediach mówią, że motocykliści, dawcy, piraci drogowi itp. itd. a widać jak to własnie jest, i z czyjej winy wypadki w większości. Każdy z nas miał sytuacje na drodze, gdzie kierujący samochodem nie baczył na motocykl. Ale to po części wina mediów, motocyklistów nie postrzega się jako użytkowników drogi, pełnoprawnych jak pieszy, czy samochody, ale jako chwasty drogowe, piratów, którzy praw nie mają, więc można ich zlewać, sam się przekonałem jak stary dziad wyprzedzał na trzeciego .
didi Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 większość z winy motocyklistów te najechania na tył samochodu to tak jakby ślepi jeździli
Rekomendowane odpowiedzi