Klubowicze PIN Opublikowano 4 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2013 W imieniu "Babci" i swoim, Bardzo dziękuję za oddane głosy. Bardzo jestem rad z tego iż w gronie tak pięknych, królewskich i zacnych marek miał szansę zaistnieć AN 400 z 1999 roku. No dobra dosyć tych czułości . Bardzo gorąco zapraszam do wstawiania zdjęć na konkurs - Skuter miesiąca Listopada 2013 Do 15 listopada (włącznie) zgłaszamy kandydatury na skuter listopada 2013. Regulamin konkursu: Regulamin konkursu: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego dnia danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Głos oddany na własne zdjęcie będzie nieważny 7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia. 8. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach
Miro71 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 jako ze do zimy jeszcze troche pozostalo pozwole sobie na jesienna aure .... Nr. 1 Nr. 2
Lucjan73 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Moje zdjęcia trochę mało jesienne ale myślę że ciekawe wiejskie klimaty: Fot. nr 1 Fot. nr 2 Fot. nr 3
Klubowicze PIN Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2013 Same króle to może ja wrzucę królową tak na załagodzenie obyczajów foto 1.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Listopada 2013 Administrator Opublikowano 12 Listopada 2013 Tak, wiem... ja też już mam dość tych 650'tek Foto raz Foto dwa
Miro71 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ok ... dla tych wszystkich co maja dosc 650-tek, wstawiam ( jako trzecie zdjecie) Burgman 900 Z
Klubowicze Trebor Opublikowano 12 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2013 To jeszcze jedna czarna Honda: Fot. 1 Fot. 2
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Listopada 2013 Faktycznie znowu prawie same Burgmany... Honda dzielnie próbuje stawiać czoła, ale niestety nie jest w stanie pokonać kultu Burgmana... A przecież świat skuterów jest bardzo zróżnicowany. Wprowadźmy trochę urozmaicenia - moja propozycja pochodzi ze słonecznej Italii - Piaggio X8 400ie - zdjęcia zrobione pod koniec października
ALFI Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ponieważ, jak widzę zdjęcia raczej mało listopadowe, pozwalam sobie na zamieszczenie zdjęć z miesiąca poprzedniego. Dodatkowo zdjęcia przedstawiają Zacaną markę - dla równowagi wobec tylu Burmanów. Foto nr 1 Foto nr 2 Foto nr 3 Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi