Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam mechanika w Warszawie (Bemowo, Wola, Włochy lub okolice) do diagnozy i pomocy przy samochodzie. Oprócz dobrej ceny :clapping: zależy mi również na tym, żeby fachowiec okazał się człowiekiem i podpowiedział co nieco zamiast opisywania, że trzeba wymienić pół samochodu :Jumpy:

Mam dość nietypowe zlecenie a na moim dotychczasowym mechaniku dość mocno się "sparzyłem" więc wolałbym skorzystać z zaufanego człowieka...

Możecie mi kogoś polecić?

Opublikowano

Wal do Krzytra dobry i sprawdzony warsztat no i człowiek godny zaufania.

• Sympatycy
Opublikowano

Mogę tylko potwierdzić to co napisał Lucek. Krzytro to nr1.

• Sympatycy
Opublikowano

Mogę tylko potwierdzić to co napisał Lucek. Krzytro to nr1.

Zgadzam się i dodam jeszcze po dzisiejszej rozmowie telefonicznej z Krzytrem, że jest też specjalistą w dziedzinie medycyny niekonwencjonalnej...

• Klubowicze
Opublikowano

Popieram kolegów, jedź do Krzytra. Eurokar ul.Wrocławska 4 .

• Administrator
Opublikowano

Rozrządy w Focusie wymienia z opaską na oczach :)

• Klubowicze
Opublikowano

Biegusiem do Krzytra, koledzy wiedzą co mówią :)

Opublikowano

Po takiej rekomendacji nie mam wyboru, "uderzam" do Krzytro :Jumpy:

• Sympatycy
Opublikowano

Po takiej rekomendacji nie mam wyboru, "uderzam" do Krzytro :Jumpy:

I nie pożałujesz!

Jak On słowo da - to go dotrzymuje! Świetny fachowiec. Sam się o tym przekonałem.

Opublikowano

Kiedy niedawno przymierzałem się do zakupu samochodu to Krzytro się ze mną skontaktował i doradził. Zanotuję sobie do niego kontakt, bo niedługo kupuję samochód 10-cio letni i można się spodziewać że auto będzie potrzebowało któregoś dnia pomocy.

Natomiast ciekawi mnie czy gdzieś tu na forum był podobny temat dotyczący sprawdzonego, rzetelnego i rozsądnego cenowo mechanika od maksiskuterów, oblatanego m. in. w temacie silników Piaggio. Bo mojego Malaguti Madison S200 powierzałem już trzem po kolei mechanikom i jakoś średnio z zaufaniem do nich.

Pierwszy z nich po tym jak wymieniał oponę tylną oraz wariator i rolki to oddał mi skuter z w ogóle nie przykręconym filtrem powietrza (trzymał się tylko na połączeniu z gaźnikiem), a powinien być przykręcony na trzy śruby.

Drugi mechanik miał zdiagnozować przyczynę wysokich wskazań temperatury chłodziwa i miał pozbyć się tego problemu, a sprawił tylko że niepotrzebnie wydałem kilkaset złotych na nowy termostat (stary był dobry) i nowy czujnik temperatury, wziął za robociznę (wymiana wcześniej wymienionych rzeczy) i oddał skuter z pierwotnym problemem wcale nie rozwiązanym.

Trzeci mechanik zaś, jak latem dałem mu skuter do sprawdzenia problemów z ładowaniem, to tak zdiagnozował, że powiedział, że ładowanie jest dobre, a skończyło się tym, że na wyjeździe sierpniowym wygotowało mi akumulator przez jednak walnięty regulator. I na 100% ta usterka regulatora istniała już wtedy jak dałem do sprawdzenia.

Jak na razie to mogę z czystym sumieniem polecić tylko sprawdzonego (super) elektryka motocyklowego z Pruszkowa: http://motorki.waw.p...php?web=ofirmie