Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapadli chyba w sen zimowy luz zbłądzili we mgle :clapping:

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bobas

7

• upiór

7

• szamot

7

• siemik

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszyscy wiedzą ,że misie zapadają w sen zimowy :clapping: hrrrrrrrrrrrrrrrrr , hrrrrrrrrrrrrrrrr

Opublikowano

No tak :msn-wink: .

A Bobasy to śpią większość dnia :blush:

• Sympatycy
Opublikowano

A Siemiki zapie.....ją. Wy Misie i malutkie Bobaski macie fajnie.

ps. z tym zapie........m to tak nie do końca :msn-wink:

Opublikowano

U nas z tym spaniem to też nie tak do końca.

Czyli równowaga w przyrodzie musi być i basta :clapping: .

Ale teraz to już przesadzacie z tym brakiem pisania.Wymiotło Pierunów, czy jaki diabeł ?

Opublikowano

Ależ tu panuje cisza ,wszyscy zapadli w jesienny letarg czy co .

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka

Dziś zapłaciłem mandat 260 zł. za parking w Roterdamie z maja tego roku. Holendrzy napisali do mnie po polsku i nawet euro na złotówki przeliczyli, najmilsze jednak jest to że podali numer konta w polsce żeby biedny polak nie musiał płacić za przelew międzynarodowy.

Opublikowano

No to nie zle, wyślij i fotke ze zlotu w Malborku jak jesteś w kasku MO. Może odpuszczą ;)

Atak na serio to maja niezły poślizg ale chwala im za to że tak sie ładnie postarali.

Opublikowano
  W dniu 20.11.2013 o 18:46, siemik napisał(a):

Siemka

Dziś zapłaciłem mandat 260 zł. za parking w Roterdamie z maja tego roku. Holendrzy napisali do mnie po polsku i nawet euro na złotówki przeliczyli, najmilsze jednak jest to że podali numer konta w polsce żeby biedny polak nie musiał płacić za przelew międzynarodowy.

I jestes pewny że to "właściwi NL" są?

Opublikowano

Tez mnie to zastanowiło spotkałem sie z MK z zagranicy ale nie był w PL języku i nie było to konto w Polsce.

• Klubowicze
Opublikowano

Grzesiu to dowiedziałeś się, że w innych krajach też sumienie Policja pracuje :)

• Sympatycy
Opublikowano

Przemuś, nie policja tylko firma prywatna mająca parkingi w Roterdamie. Gdybym dostał MK od polcji z Holandii to nawet nie martwiłbym się takim pismem bo policja z innych państw nie ma możliwości prawnych wyegzekwować kare za pośrednictwem urzędów polskich. Jeśli chodzi o firmy prywatne takie które zarządzają parkingami w tym mieście to mają prawo zlecić firmom windykacyjnym w polsce a z nimi jakoś nie mam czasu wojować.

Jest w jezyku polskim i podana nazwa banku: SEB, POLAND adres w polsce jest w Warszawie.

Opublikowano

Grzegorz chlernie drogie te parkingi w Holandii.U nas było by pewnie taniej.

• Sympatycy
Opublikowano

Najciekawsze jest to że na miejscu koleś do którego pojechałem wysłał przy mnie sms z opłatą za parking na moją zafirkę ale coś musiało nie zagrać bo następnego dnia miałem karę za szybą. Kolęś dzwonił i niby wyjaśnił z tą firmą ale jak widać ie do końca :msn-wink: .

Opublikowano
  W dniu 21.11.2013 o 18:57, siemik napisał(a):

(...)Gdybym dostał MK od polcji z Holandii to nawet nie martwiłbym się takim pismem bo policja z innych państw nie ma możliwości prawnych wyegzekwować kare za pośrednictwem urzędów polskich. (...)

Zgadza się, jeśli nigdy więcej nie będziesz w Holandii to jasne :beer: ...

Bo później przy kontroli w danym kraju zapłacić MK plus odsetki plus jakaś tam kara... Hmmm, uzbiera się... A bazy danych to oni pewnie mają efektywne...

Opublikowano

No i się stało 24 Listopad 2013 , pierwszy opady tego białego g...a , Kowalewie mam nadzieję że do rana zginie .

Jak nic bura zima wkracza w nasze tereny , ale mam nadzieję że jeszcze poczekamy trochę czasu aż na 100

% się za domowi . ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Nic nie mow, niedawno wrocilem z roboty caly oblepiony tym białym gownem, o Zacnej już nie wspomnę. Na razie chyba dam spokoj z dojazdami... ;) , już się chyba starzeje powoli...

Opublikowano

Robert ty i tak jesteś gość ;) .

Spojrzałem za okno i tak jakby tego białego znikało . Ale i tak nas to czeka :renske:

Opublikowano

U nas narazie żadne białe nic nie spadło.A tak prawdę mówiąc by mogło troche spaść co by tą szarość zakryło, Upiorek by miał troche luzu w pracy a moja firma by troche kasy zarobiła co by było na wypłaty ;)

Opublikowano

Robsonek, wiem, że już to pisałem, ale naprawdę bardzo Cię podziwiam za te dojazdy do pracy ;) .

Opublikowano

W Kościerzynie popadało... -1,5 i ślisko ... bo zima...

Opublikowano
  W dniu 25.11.2013 o 00:29, szamot napisał(a):

U nas narazie żadne białe nic nie spadło.A tak prawdę mówiąc by mogło troche spaść co by tą szarość zakryło, Upiorek by miał troche luzu w pracy a moja firma by troche kasy zarobiła co by było na wypłaty ;)

U nas wczoraj około 20 tej. Padało to białe , a teraz wyszło słoneczko i Robert może śmigać dalej ;)

Opublikowano
  W dniu 25.11.2013 o 09:11, michu napisał(a):

U nas wczoraj około 20 tej. Padało to białe , a teraz wyszło słoneczko i Robert może śmigać dalej :)

Bo Robert, to jest jak anioł !!! i może śmigać !!! Po białym !!!

• Klubowicze
Opublikowano

O matko Arek żyje !V . Wczoraj sobie odpuściłem podróż Zacną do roboty, trochę za zimno już było. Pierwszy raz w tym sezonie PKP, i mówię Wam nic przyjemnego :) , ale jeszcze ostatniego słowa nie powiedziałem, jeszcze nie raz w tym roku pojadę wierzchem :) :) .

Opublikowano
  W dniu 27.11.2013 o 21:04, robson napisał(a):

O matko Arek żyje !V . Wczoraj sobie odpuściłem podróż Zacną do roboty, trochę za zimno już było. Pierwszy raz w tym sezonie PKP, i mówię Wam nic przyjemnego :) , ale jeszcze ostatniego słowa nie powiedziałem, jeszcze nie raz w tym roku pojadę wierzchem :):D .

Na kozie nie może być :) .

Robert trzymaj się chłopaku :) .