Sympatycy Volvo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2013 To czekam tylko zadzwoń przed przyjazdem . I kto by pomyślał że to akurat ty będziesz świętym mikołajem i że będzie ci się chciało samemu rozwozić tabliczki w tak paskudną pogodę. Czekam za tobą .
ciesu Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Tomaszku wiatr jest z zachodu, więc nie dam rady podbić do Poddębic :-) Ale może przy okazji...
ciesu Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 Czy mam dostarczyć tabliczki na Wigilię?? Martwię się, że jeżeli co poniektórzy będą je chcieli nieść piechotą na przykład do Poddębic, to mogę je gdzieś zgubić po drodze
Sympatycy Volvo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2013 Pawełku w mojej przewierć dwie dziurki i powieś mi na szyi jak tylko wejdę to może jej w drodze powrotnej nie zgubie .
ciesu Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tabliczka do powieszenia na szyję Tomasza gotowa - ciekawe, czy mu się spodoba??
Sympatycy Volvo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pawełku dzięki za tabliczko naszyjnik. tabliczka super.
ciesu Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 Tomasz, nie mogłem się powstrzymać:
jurczas Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ciesu, VOLVO dla mnie to hit !!!!!!!!!!!
Sympatycy Volvo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2013 O kurde jaki ja jestem ładny fiu fiu.
ciesu Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 Tomasz - Aneta powiedziała, że najładniejsze zdjęcie z całej imprezki hehe
Rekomendowane odpowiedzi